Pirmie apavi mazajam staigātājam

Pirmie apavi mazajam staigātājam

06. Jan 2012, 23:43 veesma veesma

Šoreiz pastāstīšu, kā mēs savam mazajam staigātājam iegādājāmies pirmos apavus.


Kad mazais pieturoties sāka staigāt, izlēmām, ka ir laiks nopirkt pirmās kurpītes.

 

Sākumā uz veikaliem devos viena, lai apskatītu kāds ir piedāvājums. Biju ļoti vīlusies par to, ka mūsu pilsētā ir ļoti maza apavu izvēle. Gribējās tādus labus apavus, ne stipri dārgus, bet ne arī tādus pavisam prastus, kuri likās, ka ir no plastmasas, kādi mūsu veikalos bija vairākums.

 

Nākamajā reizē devāmies kopā ar mazo. Mūsu mazajam kājiņai ir augsts pacālums, līdz ar to arī bija vēl mazāka izvēle. 

 

Ar kurpīšu uzlaikošu uz laikošanu mums gāja traki, mazais nekādi nemācēja iedabūt kājiņu iekšā, nostiepa pēdiņu un es nekādi nevarēju uzvilkt kurpītes, tā nu pamocījāmies kādu laiciņu, kamēr atradām tādas kurpītes, kuras varēja viegli uzvilkt mazajam, kuras apmierināja arī mani gan ar izskatu, gan cenu.

 

Rezultātā nopirkām šādas kurpītes.

Pirmās kurpītes mazajam derēja apmēram mēnesi, ātri palika mazas. Vajadzēja pirkt lielākas. Kā jau teicu pie mums nekādas lielās bērnu apavu izvēles nav, tad nopirkām tādas pašas tikai lielākas, jo šis kurpītes mūs apmierināja.

 

Ar ziemas zābaku izvēli arī mums gāja grūti, tieši dēļ augstā pacēluma daudzi apavi nederēja, pirkām tādus kurus varēja attaisīt gan no priekšas, gan no sāna. Rezultātā nopirkām meiteņu zābaku, jo tie labi ievilkās, bija silti un nebija smagnēji.

 

 

Arī no šiem zābakiem mēs ātri izaugām, un dabūjām pirkt otru ziemas zābakus.

 

Manam mazajam kājiņa aug tik ātri, ka drīz jau būs jāpērk nākamās kurpītes un kādi pavasara apaviņi. Domāju, ka šoreiz brauksim uz Rīgu, kur apavu izvēle ir lielāka. 

Kā Jūs saviem mazajiem izvēlējāties apavus?

Kādus veikalus Jūs varētu ieteikt, kur iegādāties ne dārgus, bet labus apavus!

 

Blogo Mazo staigātāju klubiņā un laimē Huggies Little Walkers autiņbiksītes!

 

 

28. Feb 2011, 09:47

Ērtas un praktiskas istabas čībiņas var nopirkt www.kuskus.lv. Dažādi modelīši un izmēri! Efekts tāds pats kā staigājot ar basām kājām. Bērns nevar tik viegli novilkt, dabīgie materiāli, vilnas pildījums, dabīgā ādas zolīte, ideāli pieguļas bērna kājiņai.

veesma veesma 28. Feb 2011, 09:27

Zandalītes pirktas pie mums Jēkabpilī, maksāja 8.50 Ls.