Pateiksim viena otrai priekšā, kā mājās nodarbināt bērnu!

Pateiksim viena otrai priekšā, kā mājās nodarbināt bērnu!

31. Aug 2012, 15:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs tā ir kā klade, kas pilna ar noderīgu un interesantu informāciju, tikai problēma tajā, ka ne vienmēr šī informācija ir pa rokai, ne vienmēr to var ātri atrast, un dažreiz vispār nevar atrast.

 

Tagad, kad dienas kļuvušas krietni īsākas, un daudz laika nākas pavadīt mājās, mēs esam nolēmuši radīt virtuālo špikerīti Jums jaunas rubrikas izskatā „Attīstām mājās”.

 

Eksistē daudz attīstošu rotaļlietu un vairums no tām ir tiešām ļoti labas. Tikai dārgas. Ne visas, bet tomēr daudzas.

 

Ko darīt? Izdomāt kaut ko savu, interesantu padomu internetā ir ļoti daudz! Iedvesmojieties radīt ko savu!

 

Rubrikā „Attīstām mājās” Mēs pakāpeniski pārnesīsim dažus rakstus, kas jau būs bijuši publicēti, atsvaidzināsim tos atmiņā, kāds tos izlasīs pirmo reizi, bet, galvenais, ka viss būs atrodams vienā vietā. Ērti un praktiski.

 

Mēs priecāsimies, ja Jūs atbalstīsit katru mūsu ideju un piedalīsities šajā procesā, pastāstot par pašām vienkāršākajām lietām, kas var pārvērsties par attīstošu rotaļlietu.

 

Iesūtiet savus stāstus! Ir tikai viens noteikums- viena rotaļlieta/nodarbe= viens teksts ar foto, tas nozīmē, ka nevajag vienā rakstā aprakstīt visus iespējamos darbošanās un attīstības variantus. Pierakstiem jābūt īsiem. Mūsu mērķis ir  - padalīties ar ideju, parādīt, kā to var ienest dzīvē. 

 

Sāksim jau šodien! Uz drīzu tikšanos!

 

IESŪTI SAVAS IDEJAS ŠEIT!

 

Māmiņu Klubs