Pārdomas par dzīvi. Kad pēdējo reizi Tu tādas rakstīji?

Pārdomas par dzīvi. Kad pēdējo reizi Tu tādas rakstīji?

16. Mar 2011, 20:33 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Mans ikdienas darbs ir saistīts ar rakstīšanu diendienā, tā kā man nav īpaši daudz laika rakstīt,ko jūtu vai domāju, bet atceros,ka pirms pāris gadiem man bija īpaša dienasgrāmata, kur pierakstīju savas pārdomas, skumjas un, jā, arī dusmas. Tas palīdz savākties un paskatīties uz problēmu "no malas".

 

- Vai Tu raksti dienasgrāmatu?

- Ja Tev patīk rakstīt,vai dari to labprātāk, rakstot ar roku uz papīra vai datorā?

- Vai citas pārdomas par savu dzīvi vai konkrēto situāciju?

Kristīne

 

Padalies pieredzē un trešdien Sieviešu Kluba radio raidījumā tiksimies ar dzejnieci Alisi Zariņu un Sieviešu Kluba vadītāju Sandiju Salaku.

01. Jun 2010, 15:52

Dienasgrāmatu rakstīju agrā jaunībā. Darīju to ļoti cītīgi. Katru dienu sīki un smalki aprakstīju, kā man gājis, kādas izjūtas. Biju pierakstījusi 4 klades, līdz mamma vienā dienā paziņoja, ka ir tās atradusi un izlasījusi. Man tas bija šausmīgs šoks!!! Visas tās klades iznīcināju un vairs nerakstīju. Kad gaidīju meitiņu, atkal sāku pierakstīt savas sajūtas un notikumus, bet līdz ar Ances piedzimšanu pārstāju. Tā klade vēl ir, šad tad pārlasu. Mīļi. Reizēm, kad sirds pavisam pilna, rakstu tādas kā vēstules iedomātai uzticības personai. Palīdz. Tās arī salocītas ir saglabātas.