No šodienas sākumsskolas skolēni var apmeklēt Centra homeopātisko klīniku ar atlaidi!

No šodienas sākumsskolas skolēni var apmeklēt Centra homeopātisko klīniku ar atlaidi!

31. Mar 2010, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā pirmais homeopātijas centrs - Centra homeopātiskā klīnika www.centraklinika.lv - sākoties jaunajam mācību gadam, piedāvā īpašu atlaižu akciju sākumskolas skolēniem.

 

Piesakot 1.-4.klases skolēnus No 7. līdz 30.septembrim Centra homeopātiskajā klīnikā vizītei pie ārsta tiek piedāvāta 25% atlaide.

Gadalaiku maiņa un spraigāks dzīves ritms ir nopietns pārbaudījums bērnu veselībai. Rudenī saasinās visas hroniskās saslimšanas (alerģijas, bronhīts, u.c.). Iemesls ir gan laika apstākļi, gan stress, gan slimības parastā gaita. Aktivizējas arī akūtas saslimšanas, piemēram, iesnas un klepus, turklāt akūtas iesnas pavisam ātri var kļūt hroniskas. Uzsākot skolas gaitas un izjūtot pastiprinātu slodzi, bērniem var parādīties galvas sāpes un dažādi miega traucējumi - grūtības gan iemigt, gan piecelties, var parādīties satraucoši sapņi, nemierīga gulēšana.

Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ārste-homeopāte Inguna Vecvagare: ''Ja vecāki jūt, ka bez ārsta palīdzības neiztikt, viena no iespējām ir homeopāta apmeklējums. Homeopātija var būt noderīga gan mentālā līmeņa problēmu, gan fizisku, gan emocionālu problēmu risināšanā. Ārsts homeopāts izmanto dabisku izejvielu medikamentus, kuriem nav kaitīgu blakus efektu atšķirībā no daudziem sintētiskajiem medikamentiem. Turklāt tikai homeopāts pēc rūpīgas un pareizas ārstēšanas var atbrīvot no hroniskām slimībām - to nespēj parastā medicīna.''


Centra homeopātiskās klīnikas personālu veido augsti kvalificēti ārsti, kuri ieguvuši medicīnisko izglītību Latvijā un pasaulē. Klīnika piedāvā saviem pacientiem ārstu homeopātu konsultācijas, slimību diagnostiku un ārstēšanu. Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ir Inguna Vecvagare - Latvijas Homeopātu asociācijas prezidente, starptautiskās ārstu homeopātu biedrības Liga Medicorum Homeopathica Internationalis biedre un Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes pasniedzēja.

 

 

1

04. Sep 2009, 15:40

😀😀😀

rita123 rita123 04. Sep 2009, 13:52

Piekrītu😀

04. Sep 2009, 15:40

😀😀😀

rita123 rita123 04. Sep 2009, 13:52

Piekrītu😀

04. Sep 2009, 11:36

To ir ļoti vērts izmantot. Mani mazie pēc pievēršanās homeopātijai paslimo vien kādu reizīti un ne vairāk kā kādas iesnas!

04. Sep 2009, 11:26

Tiešām jauks piedāvājums 😀 😀