No kā Tev ir bail bērnu vakcinējot?

No kā Tev ir bail bērnu vakcinējot?

17. Dec 2010, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs apkopo vecāku viedokļus - PAR vai PRET potēm un galvenais,kādas tieši ir tās bažas, kas neļauj uzticēties valsts un mediķu noteiktajam vakcinācijas kalendāram?

 

Uzraksti par savām bažām - kāpēc baidies no potēm?

 

Šis jautājums tieši pēdējā laikā ir aktualizējies, jo publiskajā telpā ir mllzum daudz neauglīgu diskusiju, bet jēga?

 

Prasīsim šos jūsu jautājumus speciālistiem un taps video!

 

Uzraksti komentāros!

17. Mar 2010, 22:22

Mans ģiemnes ārsts pirms kātras potes pastāsta, pret ko tā ir, kādas blaknes var būt un tajā pašā dienā ir jāvēro reakcija, problēmu gadījumā ar viņu nekavējoties sazināties. Ārsts mums ir ļoti labs, tāpēc nesatraucos. Mazo potējam pēc kalendāra. Līdz šim nekadas blaknes nav bijušas.

17. Mar 2010, 15:53

Mēs potējam mazam visu pēc potēšanas kalendāra...Vienīgais no blakusparādībam ievēroju, ka vakarā pēc potītes uzceļas temperatūra...

Muuna Muuna 17. Mar 2010, 11:26

man vairāk interesētu kādām blakusparādībām būtu jāpievērš uzmanība pēc potēm, lai saprastu, ka kaut kā jārīkojas. Pie., pēc diftērijas potēm mēdzot būt t*. Cik augsta būtu normāli un kad un vai jāceļ trauksme.. Kādas citām potēm mēdz būt blakusparādības?

17. Mar 2010, 10:37

Bail, vai bērns potēšanās dienā ir pilnīgi vesels, jo, ja ir saķēris kādu vīrusu, nejau vienmēr uzreiz ir redzamas ārējas pazīmes un temperatūra. Bail arī no smagām komplikācijām, bet esmu par potēšanu.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 17. Mar 2010, 09:55

Man laikam visvairāk bažas rada sāpes, kas tiek sagādātas mazajai. Pēc vienas neveiksmīgās analīžu ņemšanas reizes, kad mazā sakustējās un adatiņa garām aizskrēja, mazajai ir bail arī no vakcinācijas un adatām kā tādām.

Es uzticos mediķu noteiktajam vakcinācijas kalendāram un citu problēmu mums nav bijis!