Mums patika Similac Advance 2  piena maisījums!

Mums patika Similac Advance 2 piena maisījums!

14. Dec 2010, 09:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sākumā gribētos piebilst (gluži kā maisījumu instrukcijās), ka uzskatu, ka mazulim nav nekā labāka par mātes pienu, bet dzīve reizēm liek iepazīt arī mākslīgos piena maisījumus, arī tādiem krūts barošanas piekritējiem kā man.

 


Par konkrēto maisījumu varu pateikt, ka no vecāku viedokļa esam absolūti apmierināti ar maisījumu: tas labi šķīst (atšķirībā no citiem maisījumiem) un ir uzreiz gatavs lietošanai (iepriekš mums bija maisījumi, ko jāpagatavo izmantojot ūdeni 50 grādu temperatūrā un tad jāatdzesē). Turklāt maisījuma ērtais iepakojums ļauj to paņemt līdzi ikdienas gaitās un ērti sagatavot ēdienu arī neuzturoties mājās.

 

 

Tā kā mans Jēkabs savos 9 mēnešos vēl nerunā :),  tad objektīvu viņa viedokli nevarēšu pateikt. Taču mani vērojumi mudina domāt, ka arī viņam patīk šis maisījums- ja citus maisījumus viņa vecumam paredzēto devu izēda un bieži vien prasīja papildporciju, tad Similac Advance ne vienmēr tika iztukšots, tātad varētu būt, ka šis maisījums ir sātīgāks. Tā kā to pili, ar kuru pārbaudu, vai maisījums ir atbilstošas temperatūras, mēdzu nolaizīt no rokas, tad varu pateikt, ka šim maisījumam garša man patika labāk kā citiem maisījumiem.

 


Starp citu, pēc maisījuma izlietošanas bērnam ir pieejama jauna manta, kurā kaut ko ieliekot vai iebērt, var iegūt jaunu laika kavēkli.

SIMILAC ADVANCE 2

Jaunais Similac Advance 2 maisījums ir paredzēts bērnam no 6 mēnešu vecuma. Tas ir jauna izskata iepakojumā – gan Similac Advance 1 no dzimšanas, gan Similac Advance 2 no 6 mēnešu vecuma. Jaunais maisījums satur Omega-3 un Omega-6 taukskābes, kas īpaši svarīgas bērna smadzeņu attīstībai pirmajos dzīves gados. Organisms pats šīs taukskābes nesintezēt, tāpēc tās noteikti ir jāsaņem ar uzturu un jaunais Similac Advance to nodrošinās. Par taukskābēm vairāk lasiet www.pienaskola.lv

 

Similac Advance ir vienīgais piena maisījums, kas nesatur palmoleīneļļu. Līdz ar to tiek nodrošināta teicama kalcija uzsūkšanās un kaulu mineralizācija.

 

1