Mode pavasaris/ vasara 2010

Mode pavasaris/ vasara 2010

14. Oct 2010, 14:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējā laikā māmiņa Rebeka Šulca ir atzinusies, ka viņai interesē mode un viņa pirms mazuļa nākšanas pasaulē apmeklēja arī modes nedēļas. Bet tagad viņa sāk rakstīt par modi, apkopojot aktuālo informāciju un pieliekot savas domas no sevis!

Šogad modē izaicinoši šorti – mazi, apspīlēti šortiņi ar nedaudz paaugstinātu vidukli, tas ir tieši tas, kas šovasar būs modē. Jau tagad šo tendenci var just skatoties modes šovus, kā arī jaunākos mūzikas video. Agrāk gan šāda veida šorti tika vairāk izmantoti sporta nodarbībās, bet pēdējos gados tie ir parādījušies ielu modē. Līdz vasarai nav tālu, mazliet jāpacenšas, lai figūra būtu ideāla un tad uz pludmali ar mazajiem šortiņiem.

{smallpic:1}

Garās zeķes -  gan stilīgi, gan praktiski. Atrodiet jūsu figūrai atbilstošo garumu, pavisam slaido kāju īpašnieces, var izvēlēties pat zeķes, kuras stipri pāri celim. Un no praktiskā viedokļa, daudz siltāk nekā ar zeķubiksēm.

{smallpic:2}

Gari šķēlumi – ne visas sievietes var staigāt īsos šortos vai mini svārkos, bet garš šķēlums, ļoti garā kleitā dažkārt, pat var būt seksīgāks, noslēpumainība ilgāk piesaistīs vīriešu skatienus, turklāt pašai nerodas sajūta, ka uz ielas esi izgājusi plika.

{smallpic:3}

Sportisks apģērbs -  sportiskā apģērba piekritējas nepavisam nav nemodernas, bet jāatceras, ka sportiski ģērbties tas nenozīmē neizskatīties sievišķīgi un būt nevīžīgai, kopskatam nepavisam nav jābūt tādam it kā tikko būtu sportojusi un tāda arī uz ielas izgājusi.  Maza sportiska jaciņa, tenisa faltētie svārki, vai harem bikses kombinācijā ar augstpapēžu kurpēm izskatīsies gana labi.

{pic:4}

 

Raibas un apdrukātas bikses -  tās var būt visdažādākā stila bikses, bet ir tikai viens noteiktums, krāsaini raibi, bet ar mēru, lai neizskatītos pēc cirka darbinieka.

{smallpic:5}

Caurspīdīgums un elastība-  Nevajag bīties, moderni nebūs staigāt kailai, bet caurspīdīgās blūzītes var tikt vilktas pa virsu kam necaurspīdīgam, kā arī vairākās kārtās, kas samazina caur redzamību, tomēr rada viegluma un gaisīguma iespaidu. Modē nāk arī apspīlētie un elastīgie tērpi -  pavedinošās kaķenes tēls.

{smallpic:6}

Saplēsti džinsi un džinsi ar ielāpiem -  Nu varam vairs nepārdzīvot, ja kādas bikses netīšām sanāk saplēst, vai ieplēst. Ja plīsums maziņš - var atstāt, ja liels - var uzlikt ielāpu, vienalga izskatīsies stilīgi.  Vienīgais nosacījums, tām jābūt modernām džinsām, tās var būt gan ar augstu vidu, gan ar zemu stakli.

{smallpic:7}

Burbuļsvārki un pavisam taisnie apspīlētie -   iespēja izvēlēties vadoties pēc ķermeņa formām. Platāku gurnu īpašniecēm labāk valkāt burbuļsvārkus, tā akcentējot vai tieši apslēpjot dabas dotumus. Svārki var būt visdažādākajās krāsās un tos var kombinēt ar gaisīgām blūzītēm vai tieši otrādi apžmiegtiem topiem, bet viduklim noteikti jābūt apspīlētam.

{smallpic:8}

 

Kurpes -  modē vēl joprojām, kurpes ar augstu papēdi un platformu. Kurpes Modē dažādi izliekts papēdis, kā arī dīvainas formas un raksti.

{smallpic:9}

Visumā papētot modes tendences, šķita, ka dziedātāja Lady Gaga ar savu īpaši ekstravaganto un šokējošo ģērbšanās stilu ir pārņēmusi visu pasauli. Varētu pat teikt, skaties uz viņu un zini, kas ir modē. Bet nevajag pārprast, jāšpiko tikai tendences.

{smallpic:10}

Izmantota informācija no espati.lv

theluxuryspot.com
fashiontribes.typepad.com
cm1.theinsider.com
yeinjee.com
www.fashioninpictures.net
kateblogsworth.com
nubiamag.com

 

22. Jan 2010, 12:23

un kā ir ar rotām???