Mīlestības pilnā nedēļas nogale jeb ģimeņu saliedēšanas projekta noslēgums

Mīlestības pilnā nedēļas nogale jeb ģimeņu saliedēšanas projekta noslēgums

09. Jul 2012, 14:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nedēļas nogale man bija mīlestības pilna. Jūsu mīlestības pilna. Es smējos, aizdomājos, atcerējos, sapņoju un raudāju – var teikt, ka nedaudz izdzīvoju Jūsu mīlestību. Saku lielu, milzīgu, apbrīnas pilnu PALDIES, ka mīlat un  ka dalaties ar savu mīlestību. Paverat savas dvēseles durtiņasun ielaižat mūs uz brīdi iekšā.

Izlasot Jūsu skaistās vēstules, un pateicības, girbējās kādu laiku paklusēt, tā it kā paslēpt dvēseles kambarīšos Jūsu mīlestības stāstus un noslēpumus. Tāda fantastiska sajūta, ka man ir bijis ļauts ieskatīties kādā nedaudz pat svētā atklāsmē. Paldies Jums un Jūsu mīļotajiem!

Par visiem labiem darbiem, kas nāk no sirds pienākas apbalvojums – par galvenajām balvām nemirkli nešaubījos. Nevaru pamatot savu lēmumu at atzīmēm, objektīviem skaidrojumiem – vienkārši lasot konkrētos stāstus kaut kas dvēselē notrīcēja.

Labi saprotama bija daudzu vēlme paturēt šis lietas sev un tikai sev, so šī bija reize, kad  vajadzēja atvērt savu dvēseli citu apskatei un ne vienmēr to ir iespējams un varbūt pat vajadzīgs darīt. Tāpēc paldies arī tiem, kas nepiedalījās, bet savās domās bija ar dalībniekiem, arī paši aizdomājās un priekš sevis atklāja savu mīlestību no jauna. Vērtējot (ļoti nepiemērots vārds, jo cilvēku atklātība un mīlestība sizpausme ir nenovērtējama) nācās iet uz nelieliem kompromisiem, cienot dalībnieku mīļotos vīriešus, kam nereti ir grūtāk savas sajūtas ietērpt vārdos un izvēlēties no salīdzinoši maza dalībnieku skaita.

Sākšu ar kategoriju - Ģimene, kas dotajā brīdi gaida bērniņu.Teikšu godīgi, mani pilnībā savaldzināja viņu mīlestības vēstules! Šis citāts „...vēlos kopā ar Tevi izdaudzināt bērnus un pēc tam atkal doties divvientulīgās pastaigās...” – vai šis nav lieliskākais, ko vīrietis var pateikt sievietei?! Nu vismaz Top10 lieliskāko vārdu listē noteikti... Un tā es skatījos uz viņu karikatūru un „paldies” caur šo vārdu prizmu... Viņi atdos sevi dzīvei, bērniem, pasaulei, bet paliks uzticīgi savai divvientulībai... ULULA – apsveicu un liels paldies! Jūs saņemat dāvanu karti 2 fotosesijām – „gaidību laiks” un „ģimenes fotosesija”.

Kategorija -  Ģimene, kas jau audzina bērniņu.Šeit es nešaubījos ne sekundi, izlasot vēstuli, kas skanēja kā lūgšana. Lūgšana uz izdošanos. Rakstot mīlestības vēstules, skatoties viens uz otru caur karikatūru, zīmējumu, līmējumu prizmu, sakot paldies, Jūs ieguvāt galveno balvu – Jūs pa solīti pagājāt uz priekšu savā mīlestībā, Jūs citām acīm, nedaudz „rozākām” atkal paskatījāties viens uz otru, bet šī vēstule atstāja sajūtu, ka pa maz, ka gribas tik ļoti mīlēt, tik ļoti būt viens otram, bet... vēl bišķi pietrūkst... Es ļoti ceru, ka fotosesija palīdzēs vairāk ieskatīties viens otram acīs un sirsniņā. Es ceru, ka Jums LAIMIGA viss izdosies un šis konkurss liks mīlēt un ticēt vēl vairāk. Jūs saņemat dāvanu karti 2 fotosesijām – „ģimenes fotosesija” un „romantiska fotosesija pārim”.

Vēlos pasniegt 2 papildbalviņas – nelielas ekspresfotosesijas kāda saulainā, mīlestības pilnā dienā – KUKIMUKI un VALMORA. Pat bez komentāriem – tas bija vienkārši skaisti!

Tāpat visi, kas uzdrošinājās dalīties ar mums, kas ļāva mums paciemoties viņu dvēselēs,  saņem dāvanu karti 10Ls vērtībā no www.iNZi.lv

Lai atvieglotu dāvanu kartes saņemšanu, darīsim to elektroniski. Lūdzu Jūs nosūtīt uz e-pastu inga@inzi.lv savus datus – vārdu, uzvārdu un Māmiņu Kluba lietotāja vārdu – Jūs elektroniski saņemsiet dāvanu karti, kuru varēs izmantot uzrādot vai nosaucot vārdu, uzvārdu un kartes numuru.

Balvu un balviņu ieguvējas – gaidu no Jums ziņu uz inga@inzi.lv, lai varam vienoties par ērtu un ātru balviņu saņemšanu.

Vēlreiz paldies par drosmi, atklātību un mīlestību!

 

Jūsu Inga Žilinska

www.iNZi.lv Foto

Mēs esam ģimene, katra mūsu sastāvdaļa ir svarīga un miljons vērta, bet mēs esam arī mīlošs pāris un mēs nedrīkstam apzagt viens otru. Būsim kopā un viens otram!

Videosaruna ar Ainu Poišu: pāra attiecības pēc bērniņa piedzimšanas

Projektu atbalsta: