Mēles rādīšana kā norma?

Mēles rādīšana kā norma?

11. Aug 2010, 20:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jautājums:

 

Es gribētu uzzināt speciālista viedokli. Man mazais bieži rāda mēli, it īpaši tad, kad priecājas. Es gribētu uzzināt, kā man rīkoties-  aizrādīt vai nepievērst tam uzmanību.

 

Centra Homeopātiskās klīnikas vadītāja Inguna Vecvagare par jauno AH1N1 gripu

Atbild Centra Homeopātiskās klīnikas homeopāte Inguna Vecvagare:

 

Viena no uzvedības izpausmēm ir mēles rādīšana. Tā var būt dažādu emociju izpausme – prieka, dusmu, aizvainojuma, bezspēcības u.t.t. tad, protams, audzinošos nolūkos ir vēlama uzvedības korekcija. Bet mēles izbāšana var būt arī neiroloģisks simptoms, un tad gan būtu nepieciešama ārsta konsultācija.

 

Nozīmīgs faktors ir arī vecums, kad tiek rādīta mēle- vai tā ir bēbīša nekontrolēta darbība vai jau lielāka bērna apzināti veikta darbība, mēdot cilvēkus.

 

Jebkurā gadījumā iesakām doties pie ārsta uz konsultāciju!

 


1

25. Nov 2009, 20:29

meita 3.6 gadi loti biezi rada meli tiesi lai mēdītos labi saprot ko tas nozime.kaut gan neuzskatu ka butu jaskrien pie arstiem, bet negribetos ar to saskarties kada sabiedriska vieta.padomas ka mamma netiek ar savu bernu gala, kad nemaca uzvedibas normas. nezinu ka to niki izmacit jo ja neliekos ne zinis vina doma ka nekas slikt tas nav un turpina radit, bet ja saku dusmoties tad saprot kad var ar to mani nokaitinat un zin ja izdara ko sliktu tad paradot meli var sadusmot mani.

25. Nov 2009, 14:47

mana meitiņa pirmajā menešī ļoti bieži rādija mēli,bet tad parstāja,un tagad kad mums 8.mēn atkal mēli rāda,bet neuzskatu ka tur kaut kas slikts...vnk iepazīsts kas tas tāds ir😀

25. Nov 2009, 14:20

Manējie arī rāda mēli-kad dusmojas😀