Mazais staigātājs savus solīšus praktizē Līgatnē

Mazais staigātājs savus solīšus praktizē Līgatnē

17. Jun 2012, 17:04 saulux10 saulux10

Labdien!

 

Baudot vasarīgās dienas dodamies izbaudīt tās Līgatnē,kur arī mazo solīšu īpašniece varēja praktizēt savus solīšus,kuri bija gan raiti,gan ne tik rati.

 

Mēs savus solīšus praktizējam dažādās vietās,bet šoreiz tā bija Līgatne.Iztaigājājām Līgatnes skaisto dabas taku,kur mazā līksmi soļoja ar saviem mazajiem solīšiem,gan tika arī tēta pičupaunā,kad zvēriņus neredzēja.

 

Mazās kājiņas aizgāja,gan pie skaistajām vistiņām,ar kurām Nikola jau ir pazīstama,gan pie pīlītēm,kuras peldēja un gozējās Līgatnes mazā ezeriņa apkārtnē.

 

Šeit Nikola ar drosmīgiem solīšiem staigā pa dēļu veidoto pārietuvi,kas viņu aizrauj un irpiecina,kā mazie solīši dipina un klaudz:)

Kas tad te,mazās kājiņas attipinājušas pie skaistajām vistiņām,koo koo koo.

Un te arī aplūkojam zvērus,kurus nevaram saskatīt no bērna acupunkta.

 

Ejot pa smilšu taku,Nikola izrāda interesi,gan akmentiņiem,kurus vēlas pacelt,gan jau pirmajām kritušajām rudenīgajām lapām.

 

Uzkāpām arī skatu tornī,kur Nikola neuzkāpa ar savām kājiņām,bet gan tēta gādīgajās rokās,jo mamma šādu procesu veikt nevarēja,jo pašai bail no augstuma.

 

 

Un rekur arī mazās skaistās pīlītes:),Nikola ar pirkstu rādot,cītīgi tapina pie viņām.

 

Šeit esam pie pankūku namiņa,kas atrodas Līgatnes dabas takā,pēc kārtīgas pastaigas var notiesāt kādu gardu pankūku,kādu vien sirds vēlas,un atpūsties mazu maulietiņ.

 

Pa ceļam sastapām arī skaistus dzeltenos tauriņus,kas lidinājās pie saulainiem ziediem,tikpat saulainiem kā viņi paši.

 

Bet mājupceļā iegriezāmies aplūkot Siguldas spieķīšus,kuri Nikolai dikti patika.un kapēc gan nē,tie taču ir tik skaisti :)

Baiba,Nikola,Andris :)

 

Pērc Huggies® Little Walkers® un laimē Teddy Mountain rotaļlietas katru nedēļu!