Manam mīļotajam

Manam mīļotajam

19. Jun 2012, 15:30 nosiguldas nosiguldas

Tu atceries kā viss sākās. Tu un es, mūs savienoja kopējas grūtības un tas ka man bija iespēja pārliecināties, ka tu esi tas cilvēks uz kuru varu paļauties. Visu savu dzīvi esmu no kaut kā bēgusi un kaut ko meklējusi, tagad es zinu kas tas ir - tā ir mīlestība. Savos 30 ar astīti domāju, ka mana dzīve ir beigusies un tad parādījies tu, kad mēs runājām, tu runāji maniem vārdiem un rīkojies tā kā rīkotos es.

Mēs abi smējāmies, kad teicu, ka es tevi bildināšu, tad pienāca mana dzimšanas diena un atskanēja telefona zvans,- tu būsi mana sieva? - nebija īpašas romantikas, tikai tavs maigais skatiens, kad rakstījām iesniegumu.

Nav iespējams pateikt vārdos to ko jutu un to pašu redzēju arī tavās acīs, kad teicām JĀ "vārdu. "To redzēja arī apkārtējie, man pa vaigiem ritēja asaras, tu pasmaidīji un klusiņām noteici ES TEVI ĻOTI MĪLU ....

Vai atceries, ko tu man toreiz atbildēji, tu teic,i tu būsi māmiņa. Mēs abi soli pa solim tuvojāmies mūsu sapnim. Es cīnījos, jo vienmēr jutu tavu roku, tu biji man blakus un brīžos, kad man likās, ka visam ir beigas, tu mani maigi apskāvi un mierīgā balsī teici, viss būs labi.

Mūsu laulība ir slēgta tur tālu augšā un tam apliecinājums ir viņa, mūsu mazā sirsniņa, kas ir kā brīnums, kuram ticējām tikai mēs.

Es nespēju iedomāties dzīvi bez tevis. Pateicoties tev es esmu pati laimīgākā sieviete pasaulē. Ir vērtības, kuras nav novērtējamas un tās tu man esi devis.

Drošības sajūta- lai kas nenotiktu zinu, ka varu uz tevi paļauties.

Cieņa- tu respektē manu viedokli un tas man ir ļoti svarīgi

Mīlestība- tā palīdz pārvarēt visas dzīves grūtības

 Zini, es vēl jo projām esmu kā bez prāta, kad tu mani skūpsti. Tu esi manas dzīves vienīgais vīrietis un manas dzīves mīlestība. Zini, kāda tā ir mīlestība, kad par to iedomājos, vieglas trīsas pārskrien pār muguru un sažņaudzās sirds.

ES TEVI TIK ILGI MEKLĒJU.....

Seši gadi ir paskrējuši kā viena diena un tagad man liekas, ka nekad savādāk nav bijis, tu esi vīrs un tēvs par kādu esmu sapņojusi. Un es tevi ļoti mīlu, vairāk par visu pasaulē.

Ģimeņu saliedēšanas projekts: piedalies un laimē fotosesiju