Māmiņu Kluba vecāki, izvēloties piena maisījumu, uzticas ārsta ieteikumam

Māmiņu Kluba vecāki, izvēloties piena maisījumu, uzticas ārsta ieteikumam

25. Mar 2012, 21:49 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmajā dzīves gadā mazulim jāsaņem piens, vienalga, vai tas būtu mātes krūts piens vai mākslīgā piena maisījums. Kā parāda aptaujas rezultāti, visvairāk informāciju par mākslīgajiem piena maisījumiem māmiņas ieguvušas pie ārsta, šo atbilžu variantu atzīmēja 42,4% respondentu. 26,4% aptaujāto nepieciešamo informāciju ieguva pie draugiem, paziņām un tuviniekiem, bet 13,6% smēlās zināšanas internetā.

 

Tomēr ieteikumi ir viens, bet noteicošie faktori nedaudz atšķiras. 31,2% uzticējās ārsta ieteikumam, 32% izvērtēja produkta sastāvu 12,8% izvēlējās pazīstamu ražotāju, savukārt produkta cena noteicoša bija 4% aptaujāto.

 

 

Bet nu laiks dāvināt grāmatu "Auniņš Šons: Saimnieks Šons un Ellīgais karstums" no Jumavas! Grāmatu saņem Amanda Kārkliņa.

 

Divi aizraujoši stāsti par JĒRU JĀRĒM, divreiz jautrākas dzīvnieku blēņas! Meties iekšā! Kad saslimst Fermeris un Šņaks paliek ieslēgts mājā, visas rūpes par fermu gulstas uz Šona pleciem! Govis ir jāslauc, olas ir jāsavāc — vai SAIMNIEKS ŠONS tiks galā? Tāpat noskaidro, kā svelmainā vasaras dienā Šons un viņa aitubars atvēsinājās, stāstā ELLĪGAIS KARSTUMS! Grāmata bērniem patiks ne vien aizraujošo stāstu, bet arī jauko attēlu dēļ. Nobeigumā – vienkāršs suaitudoku puzlis.