Māmiņas Lindas idejas sejas, matu, nagu un ķermeņa kopšanai

Māmiņas Lindas idejas sejas, matu, nagu un ķermeņa kopšanai

16. Jun 2010, 16:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Saņemot māmiņas Lindas vēstuli, mūs sagaidīja patīkams pārsteigums- tik daudz jauku izmēģinātu recepšu, kas mijas ar stāstu par notikumiem, kas viņai ir svarīgi. Ieskaties un, iespējams, arī Tu uzzināsi kādu svaigu ideju!

 

Krāsainās kļavu lapas pa gaisu vējā virpuļo un arī mans meils Jūsu pastkastītē ar sārto kļavu lapu ielaižas!

 

Nesen pamanīju mājas lapā, ka ir  Jauns konkurss māmiņām – „Mani skaistumkopšanas knifiņi” un uzreiz sāku galvā un domās uzmest skici, ka man taču arī ir tik daudz knifiņu un citu foršu lietu, ar kurām padalīties ar ikvienu māmiņu un Jums!  Un nu visu pēc kārtas!

 

{pic:1}

Apsēžos blakus akvārijam, baudu no mazas tasītes stipru zaļo tēju un aizdomājos par to, ka ārā tik vējains laiks, bet es istabā zem siltas segas uz dīvāna-nudien ārā laiks, ka mati vējā un vējš iepinas tajos ikvienam garāmgājējam!:) Hiihii, bet vai tas man liek justies mazāk labi!? Protams, ka nē-es smaidu un sūtu ziņu Jums par saviem ieteikumiem un visu, ko pielietoju un izmēģinu, kā arī esmu iecienījusi pati. Un lūk..

 

Tas, ka mēs esam tik dažādas, neatkarīgi no tā vai pūces vai cīruļi, es noteikti piederu pie tām, kas modinātājam noskanot-hop, un ārā no gultas-tas, ar kādu kāju-tam nav nozīmes-optimiste esmu mūžīgā un kaut ar abām kājām vai kūleni metot.

 

Un tad jau arī vēsā rīta duša, kāda siermaizīte, un zaļā tēja, kuru esmu tik ļoti iecienījusi izbaudīt un manam organismam tā arī ļoti tīk, jo izvada visus toksīnus, šlakvielas un paliek tikai viss labais un es smaidu un baudu to.. Tās tējas lapiņas es no rīta, ja ir laiks, uzlieku uz sejas kā masku-un ziniet dievīgi! Ir jau arī citiem tā, ka vajagot motivāciju, lai pamostos, lai sapostos, lai palutinātu sevi, jo ikdienā varot staigāt tāpat...priekš kam tas!! Ak!! Bet mēs dāmas taču to darām sev un sevis dēļ, vai ne? Un kādēļ gan neiepriecināt sevi ar lutinošām procedūrām mājas apstākļos, ja krīze skar šajā laikā un uz salonu nu nekādi?! Ir tik daudz foršu lietu- atliek tik ķerties klāt!!! Ēd jogurtu un pie reizes sejas masku-nu vai nav forši!?:) baudi šokolādi iemīļotāko, saproti, ka būs par daudz kaloriju –liec uz sejas-būs šokolādes maska un reizē saucamais šokos SPA! Baudi kādu citrusaugli un pagatavo arī kādu masku ķermeni.. mmm.. dievīgi! Un tad nu arī receptes...

{pic:2}

Visu pēc kārtas! Es dievinu sevi palutināt un brīvdienās, aizbraucot arī pie mammas, viņu lutinu. Man ļoti patīk! Noteikti, ņemot vērā, ka man dikti patīk gatavot maskas sev, vēlos piebilst, ka līdz ar pašlutināšanos, der arī zināt ,pirms ķeras procesam klāt, ka:

 

  • Ādas stāvoklis mainās līdz ar gadalaiku maiņu. Tāpēc, izvēloties masku, jāņem vērā ādas īpatnības;
  • Pirms maskas uzlikšanas notīra seju, ieteicams veikt pīlingu, kas attīrīs ādu no atmirušajām šūnām. Pēc tam nomazgā to ar siltu ūdeni un uzklāj sejas toniku;
  • Vairums masku uz sejas jātur 3 – 10 minūtes atbilstoši lietošanas instrukcijām. Vislabākais laiks, kad masku likt ir ap plkst. 18:00. Masku uz sejas labāk uzklāt ejot vannā, jo siltumā poras labāk atveras un spēj labāk uzņem maskā esošās minerālvielas un vitamīnus;
  • Maskas neliek uz acīm un lūpām;
  • Ja tev ir kombinēta sejas tipa āda, lieto divas maskas vienlaikus: vienu taukainai, otru – sausai ādai. Katram ādas laukuma uzklāj tam atbilstošu masku.

 

Es to cenšos ievērot un līdz ar to, arī rezultāts ir daudz efektīvāks!

 

Un re: Man ir pat pašai datorā sarakstītas maskas, kuras es pamainu, pievienoju vēl kādu jaunatklātu komponentu klāt un rakstu klāt vēl un vēl, izmēģinu un re! Un cenšos katru nedēļu palutināt ar tām savu sejas ādu, tās ir sagrupētas un domāju, ka ļoti vienkāršas, lai varētu ieteikt un izmēģināt ikviena dāma

 

Kā jau pieminēju iepriekš. Pirms maskas uzlikšanas notīra seju, ieteicams veikt pīlingu! Un piedāvāju savas idejas pīlingam, kuras pirms maskas uzklāšanas es veicu sev. Izvēlos attiecīgi to, kuru man visvairāk kārojas vai arī, ja nav kāda izejviela, tad izvēlos to, kuras mājās ir plauktā.

Noteikti kādai liksies interesanti uzzināt, ja nav īsti skaidrs par šo attiecīgo vārdu Pīlings, ko tad tas īsti nozīmē un tas ir: mūsu ādai un ķermenim nepieciešama gan masāža, gan attīrīšana un ”barošana”. Pīlings ir ādas attīrīšanas procedūra, atdalot mirušās šūnas no virsējās epidermas, kur apakšā tīra un jauna āda.

 

Pīlinga receptes:

Cukura - citrona pīlings roku ādai:

3-4 piparmētru lapiņas,
sula no pus citrona,
1 tējkarote olīveļļas,
1 tējkarote parastā cukura.

Piparmētru lapiņas saspaida, pievieno pus citrona sulu, olīveļļu un cukuru. Visu rūpīgi samaisa. Iegūto masu liec uz rokām, līdz pat pirkstu galiem un masē tās dažas minūtes. Tad nomazgā siltā ūdenī un rokas iesmērē ar barojošu krēmu.

 

Cukura pīlings ķermeņa ādai

1/2 glāze cukura,
1 ēdamkarote medus,
3 A+E vitamīna kapsulas, nopērkamas aptiekā,
3 ēdamkarotes olīveļļas,
3 ēdamkarotes ķermeņa eļļiņas bērniem,
nedaudz rozmarīna aromātam.

 

Pus glāzei cukura pievieno medu, vitamīnu kapsulas, olīveļļu un bērnu eļļiņu. Saliekot glāzē visus elementus, eļļai vajadzētu pārklāt cukuru 1 cm slānī. Sastāvdaļas labi samaisa. Ar iegūto pīlinga masu, vieglām, apļveida kustībām masē visu ķermeni. Šādu ķermeņa pīlingu vari lietot pat 2 reizes nedēļā.

 

Sāls pīlings ķermeņa ādai

Pīlings veicams zem dušas. Uz dušas cimda vai sūkļa uzber vārāmo sāli un masē dažas minūtes visu ķermeni ar vieglām, apļveida kustībām. Tad nomazgā, nosusini ādu un iezied ar krēmu.

 

 

Kafijas biezumu pīlings celulīta skartajām zonām

1/2 glāze maltas kafijas,
vārošs ūdens.

Pusglāzi maltas kafijas aplej ar vārošu ūdeni. Pagaida, kamēr ievelkas un atdziest. Nolej ūdeni. Ar siltiem kafijas biezumiem viegli, ar apļveida kustībām masē celulīta skartās vietas.

 

Auzu pārslu - krējuma pīlings celulīta skartajām zonām

Sauja samaltu auzu pārslu,
sauja vārāmās sāls,
150 - 200ml krējuma.

Visas sastāvdaļas samaisa. Pīlingu vislabāk veikt dušā, kad āda ir sasilusi un mitra. Pīlinga masu liek uz celulīta skartajām zonām un viegli masē. Pīlingu atkārto 2 reizes nedēļā.

 

Mandeļu pīlings sejas ādai un dekoltē zonai

4 mandeles bez ādiņas,
1 ēdamkarote olīveļļas.

Mandeles bez ādiņas ļoti smalki samaļ, pievieno olīveļļu.Iegūto pīlinga masu, liek uz sejas, kakla un dekoltē. Brīdi viegli masē. Tad nomazgā ar siltu ūdeni un uzliek krēmu.
 

 

Pīlinga maska sejai

2 ēdamkarotes naturālā jogurta,
1 tējkarote mannas,
kaltēts timiāns un rozmarīns.

Divām ēdamkarotēm naturālā jogurta pievieno 1 tējkaroti mannas, kaltēta timiāna un rozmarīna. Uzliec uz sejas un turi 5 minūtes, tad iemasē masku ādā ar vieglām apļveida kustībām. Kārtīgi nomazgā ar siltu ūdeni.

 

Auzu pārslu - piena pīlings dekoltē zonai

2 ēdamkarotes auzu pārslu,
1/4 glāzes trekna piena.
Auzu pārslas aplej ar siltu pienu. Izveidojušos masu liek uz dekoltē zonas un viegli masē. Nomazgā ar vārītu ūdeni un nosusini.

 

Pēc tam-pēc pīlinga, varam izvēlēties un pagatavot savai ādai lutinošu vai kādu citu masku..

 

Manas iecienītās sejas maskas, kuras ir tik vienkāršas, bet efektīvas!

 

Normālai ādai

100 g medus sajauc ar citronu sulu. Masku tur uz sejas 10 -15 minūtes. Pēc tam noskalo ar aukstu ūdeni. Āda paliek samtaina un gluda

 

Taukainai ādai

Saputo vienas olas baltumu, tam pievieno 3 pilienus tējas koka eļļas. Uzliec uz sejas un turi 20 minūtes. Nomazgā ar vēsu ūdeni.

 

Jūtīgai, alerģiskai ādai

Vienu sauju kumelīšu ziedu aplej ar pusglāzi verdoša piena. Kad atdziest, izņem kumelīšu ziedus, nospied un uzliec uz sejas uz 15 minūtēm.

 

Sausai ādai

Ēdamkaroti kliņģerīšu ziedlapiņu saberz kopā ar ēdamkaroti olīveļļas un vienu ēdamkaroti Nivea krēma. Uzklāj uz sejas un dekoltē un pēc 20 minūtēm nomazgā.

 

Asinsrites uzlabošanai un veselīgas ādas krāsas iegūšanai

Iemaisi siltā pienā raugu un uzklāj uz ādas;
Viegla iedeguma iegūšanai 3 reizes nedēļā uzliec uz sejas rīvētus burkānus.

 

Grumbu novēršanai

Vienu tējk. zaļās un vienu tējk. sarkanās tējas labi saberž. Pievieno 2 ēd.k. naturālā jogurta. Uzklāj uz sejas uz 15 minūtēm, tad nomazgā.

1 tējk. medus sajauc ar saputotu olas baltumu un 1 ēd.k. auzu miltu (samaltu auzu pārslu). Un tad arī pagatavoju sev kādu tasīti smaržīgās tējas!

{pic:3}

Jaunībai

Sievietēm pēc 40 gadu vecuma labi iedarbojas maska, ko gatavo no 2 ēd.k. biezpiena, 2 tējk. eļļas un ½ apelsīnu sulas.

Novecojušai ādai derēs 2 ēd.k. skāba krējuma sajauktas ar olas dzeltenumu un tējk. burkānu sulas. Masku noņem pēc 20 minūtēm.

 

Plankumu novēršanai

Lai samazinātu pigmenta plankumus un vasarraibumus, lai panāktu manāmu rezultātu, šīs maskas jāliek bieži (ik pēc 2-3 dienām):

2ēd.k. rūgušpiena vai kefīra sajauc ar 1 tējk. mandeļu kliju vai rīvētu auzu pārslu. Uzklāj un tur apmēram 20 minūtes;

Viena citrona sulu sajauc ar 2 ēd.k. šķidra medus. Uzliek uz sejas vairākās kārtās. Kursa ilgums 15 - 20 reizes.

 

Vitaminizētā maska

 

Lai āda normāli funkcionētu, tai nepieciešami vitamīni, jo īpaši A,B un E grupas vitamīni.

Nomizo un samīca tomātu, kam pievieno pāris ēdamkarošu samaltu auzu pārslu. Pēc 20 minūtēm noskalo ar vēsu ūdeni.

 

 

Šokolādes maska:

 

Izkausē šokolādi, pievieno saldo krējumu un uzklāj ādai. Var piejaukt arī klijas vai samaltus diedzētus graudus – tad maska darbosies arī kā skrubis.

Gatavojot barojošas maskas, jāļauj vaļa iztēlei!

 

 

Sejas norīvēšana ar ledus gabaliņiem

 

Sejas kopšanai ļoti noder ledus trauciņos sasaldēts zāļu tējas novārījums, taču var lietot arī parastos ledus gabaliņus. Metode der gan 20, gan 40 gadu vecumā un visiem ādas tipiem. Jaunai ādai ledus gabaliņi sašaurina poras un noņem ādas iekaisumu, ja ir pinnes, vecākai ādai svarīgs ledus tonizējošais efekts. Ziemā nevajadzētu izmantot katru dienu, bet reizi trijās dienās. Vasarā var lietot katru dienu.

 

Man ļoti patīk šī recepte! To man ieteica mana vecmāmiņa... tā ir tik uzmundrinoša. Vēl, lai interesantāks process un skaistāki ledus gabaliņi, tajos var iesaldēt tējas ziediņus, rožlapiņas –tik skaisti!

 

Nu ko! Ar smaidu turpināšu izklāstīt Jums savus skaistuma noslēpumiņus-bet ziniet-viens no svarīgiem tieši man ir tas, ka sievietes skaistums slēpjas gan plastikā, gan mīmikā, gan intonācijā un stājā. Apgūstiet šo mākslu kā aktiera meistarību, kļūstiet pievilcīga, ja gribat, lai Jūs dievina. Nē, tas nav ne manierisms, ne «mazas meitenes» kaprīzes un dežūras smaidi. Un labāk dežūras smaidi, nekā mūžam īgna sejas izteiksme. Es smaidu-pat visīgnākajam tantukam, satiekot mani skrienam uz ielas šajā vējainajā laikā nākas uzsmaidīt pretī-un kas, ka vējš un cepuri rauj no galvas-es smaidu!

{pic:4}

 

Mati! Oooo jā! Sievietes skaistums un rota, vai ne tā!!

 

Tas jau tik sens teiciens, bet tik patiess un arī tiem man ir savas kopšanas metodes, neskaitot visu lielo kvantumu matu masku un šampūna pudelīšu, kas stāv vannas istabā- tos es mēdzu arī lutināt. Nu labi, es atzīšos, ka reizēm viņus samoku ne pa jokam ar matu lakām, bizēm, fēnu no rītiem un vēl visādiem brīnumiem, bet tad jau arī viņiem seko pamatīga lutināšana. Un vai ziniet, cik man ļoti patīk pārmaiņas un matu krāsu maiņa un šnik-šnik kādu matu šķipsniņu saīsināt pēc saviem ieskatiem-nu ļoti tīk! Es būtu ar mieru tūlīt pat ļauties friziera eksperimentēšanai un jaunas frizūras izveidei-tas jau nekas, ka darba dienas beigas un ārā tumšs vakars.. Arī, ja neviens neredzētu, ka esmu saposusies-manu pašas prieku taču tas nemazinātu-paskatos

Bet es jau atkal daudz aizrunājos, tāpēc turpinu ar pašizmēģinātajām un pagatavotajām maskām-matiem patīk!

 

Arī šajā procesā cenšos ievērot šādas lietas:

 

Matu masku pielietošanas biežums ir atkarīgs no to stāvokļa – ja mati ir ļoti bojāti, sausi, tie lūzt vai ir krāsoti, maskas ieteicams lietot 1-3 reizes nedēļā, bet profilaktisku mērķu labā ir pilnīgi pietiek, ja šādu procedūru veic reizi mēnesī.

 

Normālam matu tipam

 

Pagatavošana: šķēli rudzu maizes apliet ar vārošu ūdeni, kad tā pilnībā samirkst, to vajag samīcīt līdz putriņas konsistencei un radušos masu uzklāt uz matiem. Pēc tam apklāt galvu ar polietilēna plēvi un siltu dvieli. Procedūra ilgst 20 minūtes, pēc kā matus vajag rūpīgi izmazgāt.

 

Maskas taukainiem matiem.

 

Nātru maska: sausas sasmalcinātas nātres lapas apliet ar nelielu daudzumu vāroša ūdens, pievienot greipfrūta sulu (pietiek ar pusi no augļa) un izveidojošos masu rūpīgi uzklāt uz tīriem matiem. Aptīt galvu ar polietilēna plēvi un tai pāri ar dvieli. Mazgāt pēc stundas.

 

Rauga maska: viena ēdamkarote rauga, viena tējkarote vāroša ūdens un viens olas baltums. Pagatavošana ir vienkārša – samaisīt raugu ar karstu ūdeni, lai šajā procesā izveidojas tāda kā putriņa. Pēc tam šo putriņu sajaukt ar sakultu olas baltumu. Iegūto masu ieberzēt matos un galvas ādā un turēt to tur tik ilgi, kamēr tā izkalst. Pēc tam matus izmazgāt ar siltu ūdeni.

 

Sausiem un lūstošiem matiem.

 

Margrietiņu maska: uztaisīt kliņģerīšu un margrietiņu novārījumu, no katriem ziediņiem jāņem aptuveni divas ēdamkarotes; ļaut, lai šī masa ievelkas 10–15 minūtes, tad iesist tajā vienu olas dzeltenumu un uzklāt maisījumu uz tīriem matiem. Apklāt galvu ar polietilēna plēvi, bet pāri tai ar dvieli, pēc 30 minūtēm nepieciešams matus izmazgāt ar situ ūdeni.

 

Maska no kivi un rūgušpiena nodrošinās matus ar nepieciešamo C vitamīnu, kas nepieciešams matu augšanai.

 

Maskas normālam matu tipam.

 

Ļoti efektīvu un tai pat laikā vienkāršu masku var pagatavot no rudzu maizes. Šī maska ļoti labi stiprina matu saknes, kā arī labi iedarbojas uz matiem visā to garumā.

 

C vitamīnu maska matu augšanai. Notīrīt palielu kivi augli, pievienot četras ēdamkarotes rūgušpiena un labi visu samaisīt, pēc tam iegūto masu ieberzēt matos un aptīt galvu ar dvieli. Maska jātur 15 minūtes, pēc tam mati ir jāizmazgā.

 

Maska jebkuram matu tipam

 

Maska no baltā māla: četras ēdamkarotes balto mālu aplejiet ar vēsu ūdeni un samaisiet, līdz iegūstat šķidru, viendabīgu masu. Ja mati ir vairāk tuvi taukainiem matiem, pievienojiet šai masai nedaudz citrona sulas. Uzklājiet iegūto sastāvu uz tīriem, nedaudz mitriem matiem un pārklājiet galvu ar polietilēna plēvi. Procedūras ilgums ir 30 minūtes, pēc kā rūpīgi noskalojiet matus ar siltu ūdeni, ieziediet matos balzamu un izķemmējiet tos.

 

 

Vasaras augļu maska: trīs ēdamkarotes ar jebkuru augļu vai ogu mīkstumu, pa vienai ēdamkarotei saulespuķu eļļas, glicerīna (ja mati ir normāli un sausi) vai medus (ja mati ir taukaini). Visas minēto samaisīt un uzklāt uz matiem, sākot no pašām saknēm. Pēc 20-25 minūtēm matus jāmazgā.

 

Maska no baltā māla: matiem ļoti noderīgi ir baltie māli, kuri satur minerālsāļus, fosfātu, dzelzi, kalciju, kāliju, magniju un citus mikroelementus. Māli veicina blaugznu likvidēšanu, pasargā no matu izkrišanas un stimulē matu augšanu.

 

Un kad mati arī palutināti, var ķerties pie roku ādas lutināšanas!

{pic:5}

Rokas, rokas, rociņas, nadziņi un radziņi

 

Tik bieži mēs vērtējam cilvēku pēc roku sakoptības, matiem un kopskata vispār.. Jā, rokas ir tās, kuras mēs pamanām un ir tik patīkami, ka tās ir sakoptas un nav jāslēpj zem galda, vai ne? Tā kā man pašai ir gēla nagi, kurus es sev esmu iemācījusies uzlikt un atjaunot-esmu secinājusi, ka ļoti bieži skatos uz cilvēku rokām-jā, tas tiešām atstāj iespaidu! Un lai roku āda būtu gluda un samtaina, manas receptes..

 

Burkānu maska:

 

Sarīvējiet vienu lielu burkānu, pievienojiet 1 ēd. k. Saldo vai skābo krējumu, 1 tējkaroti olīveļļas. Visu samaisiet un uzklājiet masu uz rokām.

 

Kartupeļu maska:

 

Sarīvējiet 2 zaļus kartupeļus ar miziņu, pievienojiet 50g piena un 1 tējkaroti olīveļļas.

 

Olīveļļa palīdz iegūt unikālu medicīnisku efektu. Šī maska īpaši noder iekaisušai un raupjai ādai.

 

Šo masku varat atstāt uz visu nakti. Šīs maskas efekts būs lielāks, ja pirms procedūras rokas mērcēsiet siltā ūdenī no 2-3 minūtēm.

 

Noteikti iesaku ievērot! Nogriezt garus nagus varat ar knaiblītēm. Ja nagi ļoti sausi, ieteicams lietot tikai vīli. Lietojot knaiblītes sausi nagi var sašķelties. Atcerēties, ka pirms tam nagus jāsamitrina ar ūdeni, bet nemērcēt, jo tad nagi kļūst mīksti, viegli sprēgā. Nagus jāvīlē no sāniem uz vidu. Vīle jātur rokā tā: 1/3 rokā, 2/3 - uz naga.

{pic:6}

Mans ikdienas minimālais otas pieskāriens, lai visu dienu es starotu un izskatītos labi! Tikai nedaudz ..nu kādas minūtes 10 un diena var sākties! Tāda nu ir mana mazā ikdienas skaistumkopšanas programma pa punktiem.

 

Skropstas. Lai manas skropstas izskatītos spēcīgas un garas, skropstu tušu uzklāju zigzag veidā, no saknēm līdz pašiem galiņiem.

Rīta stundai
. Lai nekavējoties atsvaidzinātu seju, lietoju gaišu, atstarojošu acu zīmuli. Iezīmēju iekšējos un ārējos acu kaktiņus, kā arī viegli izceļu līniju virs plakstiņiem.

Slaidākai sejai Uzklāju matētu bronzas toņa pūderi zem vaigu kauliem un zoda.

Pilnīgākām lūpām
. Pēc lūpu krāsas vai lūpu spīduma uzklāšanas, izmantoju nedaudz perlamutra lūpu spīdumu lūpu vidusdaļā.

Matiem. Izmazgāju tos, nosusini ar dvieli un tikai tad izmantoju kondicionieri.( Ja mani garie mati ir piesūkušies ar ūdeni, kondicionieris nav tik efektīvs)

Uzacu izcelšanai
. Lai vienkārši un ātri izceltu uzacis, ar uzacu zīmuli iezīmēju uzacu loku augšpusi un viegli pagarinu uzacu ārējo daļu.

Ātram manikīram. Pats vienkāršākais veids-ņemu bērnu eļļiņu un ieziežu ātri rokas-maiga un nesasprēgājusi āda.

{pic:7}

Un ļoti svarīga lieta: Pieej pie spoguļa un saki: mirkli apstājies-es esmu skaista, visskaistākā!(to es saku sev ik rītu!)

Nemaz nemēģināšu teikt, ka no neglītā pīlēna sieviete var pārtapt par skaistu gulbi-mēs neesam neglīti pīlēni-mēs ikviena sieviete vienmēr esam skaistas, varbūt neesam tik ideālas, kā pašām gribētos, tas ir tikai laika jautājums, ikviena var panākt to, ko vēlas, tikai mums tas sev ik pa laikam ir jāatgādina! Es esmu skaista! Un nekad neglīta...negatīvais aiziet visumā un nāk atpakaļ nomācot pozitīvo-vairosim labo un būsim optimistes! Labajam jāstaro no iekšienes un jāsāk ar sevis noskaņošanu, tad maskas un kosmētika būs tikai lielisks sevis izcelšanas papildinājums!:)

Man liekas, ja sieviete mīl un ja viņu mīl, tad šī kombinācija patiesi arī padara sievieti skaistu.

 

 

 

 

Un vēstules nobeigumā. Noteikti es varētu uzrakstīt vēl un vēl, jo man ir tik daudz knifiņu, bet svarīgākie no tiem un tā saucamie pamati, lai izskatītos es labi un tos varētu izmantot ikviena ir atklāti, tad nu gatavojot siltu vannu-kā mēs zinām, to var pagatavot gan nomierinošu, gan uzmundrinošu. Es baudīšu ļoti relaksējošu un pāris sveces arī aizdedzināšu romantikai un kas zina, varbūt arī kafijas skrubi pagatavošu! Došos izbaudīt savu personīgo SPA un iztēlošos, ka esmu Vidusjūras krastā, kad nāk lielais vilnis...

 

Lai jums jauks vakars, uz pozitīvas nots sūtu konkursam savu darbiņu!

 

Piedalies arī Tu skaistumkopšanas knifiņu konkursā un laimē friziera apmeklējumu un Schwarzkopf Professional matu kosmētiku!

3

 

 

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

24. Oct 2009, 13:13

ĻOTI LABS RAKSTIŅŠ!!!!!

23. Oct 2009, 17:27

super! ļoti jauki uzraxtīs- ir talants! ;-)