Līgo svētku ielīgošana Bērnu slimnīcā!

Līgo svētku ielīgošana Bērnu slimnīcā!

17. Apr 2012, 12:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21. jūnijā, plkst. 14.00 sadarbībā ar laikrakstu Diena slimnīcas Skulptūrdārzā norisināsies kopīga jāņuzāļu vītnes vīšana, ar šo vītni tiks izrotāti slimnīcas galvenie vārti, kuri priecēs slimnīcas apmeklētājus un radīs svētku sajūtu ikvienā no mums. Savukārt otro reizi slimnīcas iekšpagalmā tiks organizēts Līgo tirdziņš no plkst. 10.00 līdz 16.00.


No plkst. 10.00 līdz 14.00 Jāņu bērni ar līgo dziesmām un siera ritulīšiem no Rankas piena, sieriņiem „Kārums” no Rīgas Piensaimnieka un vitamīniem Marsieši no Walmark apciemos katru pacientu slimnīcas nodaļās, jo kas tad ir Jāņi bez jāņusiera un dziesmām.

 

Pasākumā kopā ar bērniem un slimnīcas personālu savu roku Jāņu vītnei pieliks dziedātājas Aija Andrejeva (Aisha), Candy, Amber, Liene Šomase, aktieris Ainārs Ančevskis, izdevniecības Dienas Žurnāli galvenā redaktore un direktore Inga Gorbunova, ielu vingrotāji Māris Šlēziņš un Kaspars Zlidnis un citi. Ar priekšnesumiem uzstāsies Deju un dziesmu ansamblis Pērle un Manguļu dziedošā ģimene.

 

 „Bērni, ģimene un māju sajūta ir svarīgākais un vērtīgākais kas mums pieder. Lai iepriecinātu un uzmundrinātu mazos slimnīcas pacientus, kas būs spiesti svētkus pavadīt slimnīcā, mēs katram dāvinām bērnu iecienīto sieriņu „Kārums,” tādejādi, iepriecinot bērnus, kam tieši vasaras saulgriežos jāārstējas slimnīcā, skaidro SIA “Rīgas Piensaimnieks” pārdošanas un mārketinga direktors Renārs Bitāns.

 

Vienlaikus Jāņu ielīgošana notiks arī Bērnu slimnīcā Gaiļezerā un Rehabilitācijas nodaļā Ogrē. Bērnus Gaiļezera novietnē priecēs gan deju grupa „Rīdze”, gan animāciju filmu programma, savukārt Rehabilitācijas nodaļā Ogrē bērni ceps desiņas ēdīs sieru un dziedās līgo dziesmas.