Lieldienas ar dāvanām un pasākumiem ieripos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā

Lieldienas ar dāvanām un pasākumiem ieripos Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā

05. Jan 2011, 12:59 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētki iegūst īstu garšu tikai tad, kad pieaugušajiem pievienojas bērni. Tāpēc, slimnīcas mazos un lielos pacientus, sagaida jauki Lieldienu pārsteigumi. Slimnīcā tiks krāsotas olas, cepti pīrāgi, kā arī bērnus sagaida dažādi pasākumi un dāvanas.

 

Prieks par garauša krāsaino dējumu pacientiem radīs apetīti un ātrāku atveseļošanos. Turklāt nav jau teikts, ka garausis kopā ar olām paslēptu neatstāj arī kādu mazu saldumu sainīti vai dāvaniņu lieliem un ne tik lieliem kārumniekiem.

 

Par svētku noformējumu un pārsteigumiem bērniem slimnīcā jau vairāk kā 15 gadus rūpējas pedagoģijas dienesta interešu izglītības pedagogi. Slimnīca pakāpeniski tiek dekorēta Lieldienu noskaņās, lai vidēji 500 pacientiem un viņu vecākiem, kuri svētkus pavada slimnīcā radītu svētku gaisotni. Savukārt slimnīcas pavārītes Pirmajās Lieldienās ceps pīrāgus un katrs pacients saņems Lieldienu olu.

 

Lieldienu programma

 

Bērnu slimnīca Torņakalnā, Vienības gatvē 45:

30.martā - tradicionālā Lieldienu olu krāsošana slimnīcas nodaļās;

31.martā plkst.14.00 - Saulaino dienu bibliotēkā muzikāls Lieldienu pasākums, dziedās "Knīpas un knauķi", dejos "Dzirnas", būs mīklu minēšana un knauķēšanās ar olām, pasākumu piedāvā RSU LVSADA studentu arodgrupa;

1.aprīlī no plkst.10.00 - koka ripu apgleznošana un gardais Lieldienu pārsteigums slimnīcas nodaļās, piedalās lielais Zaķis un Cālis, atbalsta "Laivas" un "Danone".

 

Bērnu slimnīcā Gaiļezerā, Juglas ielā 20:

 30.martā - tradicionālā olu krāsošana;

 31.martā plkst.16.00 - Lieldienu pasākums I.Rankas auditorijā, atbalsta "Laivas" un "Danone"

 

Ogrē, Gaismas prospektā 2/6:

30.martā plkst.16.30 - muzikāls Lieldienu pasākums un olu ripināšana, piedalās bērnu vokālais ansamblis, atbalsta Latvijas Sarkanā Krusta Ogres jaunatnes grupa