Latvijas patērētājus neskar Similac® atsaukums Amerikas Savienotajās Valstīs

Latvijas patērētājus neskar Similac® atsaukums Amerikas Savienotajās Valstīs

29. Jul 2011, 12:42 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijas patērētāju informācijai – neviens no vietējā tirgū izplatītajiem Abbott Nutrition produktiem nav saistīts ar tikko notikušo brīvprātīgo dažu Abbott Nutrition produktu atsaukumu Amerikas Savienotajās Valstīs, Puertoriko, Guamā un dažās Karību reģiona valstīs.

 

“Patērētāji un vecāki var būt pārliecināti, ka Latvijā izplatītie Abbot Nutrition produkti nav nekādā veidā saistīti ar produktu atsaukumu augstākminētajās valstīs. Latvijas veikalos un aptiekās nopērkamie produkti ir tikpat augstvērtīgi un kvalitatīvi, kādus tos pazīst, un kam uzticas pircēji,“ saka Daiga Vaivode, Abbott Nutrition vadītāja Latvijā.

 

Pēc Abbott iniciatīvas piesardzības nolūkos tika veikts brīvprātīgs konkrētu produktu atsaukums Amerikas Savienotajās Valstīs, Puertoriko, Guamā un dažās Karību reģiona valstīs. Piesardzības pasākumi veikti vienas atsevišķas situācijas dēļ, kas konstatēta konkrētā ASV ražotnē. Neviens no Latvijā piedāvātajiem Abbot Nutrition produktiem (Similac®) nav ar šo gadījumu saistīts.

 

Jebkādu jautājumu gadījumā patērētāji un veselības aprūpes speciālisti aicināti kontaktēties ar Abbott pārstāvniecību Latvijā pa tālruni 67605580.