Lai sagatavotos mazuļa kristībām!

Lai sagatavotos mazuļa kristībām!

31. Oct 2011, 15:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazuļa kristības ir nozīmīgs un patīkami satraucošs notikums ikvienā ģimenē. Lai šis laiks un pašas kristības noritētu mierīgi un bez liekiem uztraukumiem, svarīgi ir tām kārtīgi un laicīgi sagatavoties.

 

Neatkarīgi no tā, vai kristības notiek kuplā radu un draugu lokā, vai tikai pašu tuvāko vidū, bez sapošanās neiztikt. Nereti, meklējot visu nepieciešamo kristībām, gatavošanās šim nozīmīgajam pasākumam izvēršanas par problēmu gan pašiem kristību organizētājiem, gan uzaicinātajiem viesiem. Lai tā nenotiktu un lai mazuli varētu saģērbt atbilstoši pasākumam (un laika apstākļiem), kā arī iegādāt kristībām raksturīgās dāvanas, svētku galda noformējumus un citas kristībām piederīgas lietas, aicinām Jūs uz veikaliem „mixX”, kur ar šī gada nogali pieejams plašs dāvanu un apģērbu sortiments bērnu kristībām, dzimšanas dienām un citiem nozīmīgiem svētku pasākumiem.

 

Apsudraboti, apzeltīti foto rāmīši (iespējams iegravēt svarīgus datus vai vēlējumus).

 

Knupīši, zābaciņi – suvenīri


 

Ādas un auduma foto albumi.

 

 

Dzimšanas apliecību un kristību apliecību uzglabāšanas futlārīši.

 

 

Un vēl daudz ko citu – apsudrabotas krājkasītes, karotītes, ķemmītes, pirmo zobiņu un matu šķipsniņu uzglabāšanas kārbiņas utt.

 

 

Runājot par svētku mielastu, maza, tomēr patīkama dāvaniņa ciemiņiem, par piemiņu no skaistā notikuma, būs tortes gabaliņi (suvenīri), kurus var izrotāt pēc katra paša vēlmēm un ieskatiem. Šajos tortes gabaliņos var ielikt gan mazus suvenīrus, ar attiecīgajiem svētkiem raksturīgo tematiku, gan vēlējumus, vai arī izmantot tos pēc saviem ieskatiem un vajadzībām.

 

 

Krāšņas svētku kleitas, skaisti kostīmiņi, kažociņi, cepurītes, zeķubiksītes un vēl, un vēl...lai mazo sapostu svarīgajam notikumam!

 

 

Vairāk attēlu: www.sancis.lv/mixx

 

Būsiet mīļi gaidīti veikalos „mixX”:

  - t/c SPICE, Rīga, Lielirbes iela 29, tālr. 67612757, mob. t. 25450050

  - t/c MOLS, Rīga, Krasta iela 46, tālr. 67030229, mob. t. 27889322

  - t/c Galleria Rīga, Dzirnavu iela 67, mob. t. 20244334

 

01. Jan 2011, 20:17

kad kristisu savejos, es mazajai kleitinu pagatavosu pati,puikam gan bus kaut kas japaskatas kas uzvalcins...