Lai jautri bērnu svētki kopā ar LGK Atrakcijas!

Lai jautri bērnu svētki kopā ar LGK Atrakcijas!

03. Mar 2011, 10:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tiklīdz pamostas saule un termometrs sāk rādīt +20 grādus, mēs jau domājam, kādu pasākumu rīkosim saviem radiem un draugiem. Vēlamies, lai tas būtu brīvā dabā, jo izklaidēties pļavā vai ezera tuvumā ir visjautrāk – palikt malā negrib neviens.


Ja ir runa par bērna dzimšanas vai vārda dienas ballīti, tad, bez šaubām, katra mamma vēlas to organizēt tā, lai mazie pasākumu atcerētos kā vienu no gaišākajiem savas bērnības brīžiem. Tādēļ tik aktuāli ir jautājumi – kur, kā un cik daudz.

 

Vasarā jautājums „kur?” ir viegli atrisināms, jo nav obligāti jāmeklē kāda svinību zāle vai atpūtas komplekss, pietiek pat ar savas mājas pagalmu.

 

Nākamais jautājums „kā?” jau ir grūtāks, jo, izņemot ēdienu un dzērienu sagādāšanu, jānodrošina bērniem arī izklaides iespējas. Šajā brīdī palīgā nāk kompānija LGK Atrakcijas, kas piedāvā plašu piepūšamo atrakciju klāstu visu vecumu bērniem. Tās ir krāsainas pilis, jautras šķēršļu joslas, lielas dzīvnieku figūras, uz kuru galvām un astēm ir tik aizraujoši spēlēties.

 

Populārākas ģimeņu atrakcijas ir Mazie džungļi (3.5 metri garumā, 4 – platumā un 3.5 – augstumā) un Pļava (1.5 metri augstumā un 8 metri diametrā).

{smallpic:1}

Bērniem ļoti patīk arī Puķu sēta, kura, pateicoties savam dizainam un izmēriem, var kļūt par svētku aizraujošāko atrakciju.

{smallpic:2}

Pilis un spēļu laukumi ir ļoti labi varianti, bet LGK Atrakcijas iesaka padomāt arī par sportiskākām izklaidēm – tādām šķēršļu joslām un spēlēm kā Lauku sēta, Kartinga trase u.c.

 

Paliek pēdējais jautājums – „cik daudz?”. Neskatoties uz lielajiem izmēriem, atrakcijas ir pieejamas arī ģimenēm ar vidējiem ienākumiem. Katru mēnesi tiek piedāvātas ievērojamas atlaides kādai atrakciju grupai un darba dienās ir spēkā elastīga atlaižu sistēma. Elektroenerģijas patēriņš ir tikpat liels kā parastam matu fēnam. Un padomājiet arī par to, cik priecīgi un sajūsmināti būs bērni, ieraugot milzīgo, oranžo pili vai zaļo krokodilu – šīs emocijas nevar nopirkt ne par kādu naudu.

 

Mēs vēlamies, lai pasaulē bērni smaidītu pēc iespējas biežāk, tālab mūsu atrakcijas ir tik košas un dzīvespriecīgas.

 

Vēlaties uzzināt ko vairāk? Sīkāka informācija pa tālruni: 29266555. Vai mājas lapā: www.atrakcijas.lv