Kādus apaviņus izvēlēties mazajam staigātājam un kā neapjukt sortimentā?

Kādus apaviņus izvēlēties mazajam staigātājam un kā neapjukt sortimentā?

14. Jun 2012, 15:59 saulux10 saulux10

Sveiki.

 

Šoreiz nāku pie jums ar tādu diskusiju kā apaviņu izvēle mazajiem staigātājiem.

 

Padalīsimies iespaidos un varbūt pat fotogrāfijās kādus apaviņus izvēlējāmies savam mazajam staigātājām un vai neapjukām no piedāvātā sortimenta?

 

Kādu dienu nolēmu iegādāties kurpītes mazajai princesei,bet godīgi sakot apjuku no piedāvātā sortimenta un sāku pat šaubīties vai tie būs labi un vai tie arī būs labi,pēc kā tad īsti vadīties izvēloties apaviņus mazajām kājiņām!?

 

Pēc ilgas apdomāšanās par labu izvēlējos apaviņus,kas bija mīkstāki ar noslēgtu purngalu,jo nāk slapji laiki un lai nesamirkst kājiņas.

 

 

Kādus apaviņus izvēlējāties jūs,vai bija kādi kritēriji pēc kā vadījāties?Varbūt varat padalīties,kurā veikalā pirkāt? Varbūt esiet jau iegādājušies zābaciņus?

 

Noderīgi raksti

Vai bērna apaviem jābūt ar supinatoru?

princesemince princesemince 26. Aug 2011, 08:01

man bija būtiski, lai tie ir ādas - no abām pusēm, lai aizmugurē būtu stingra kape un lai purngals būtu ciet (pirkstu ārā neslīdēšanai pašā sākumā). īsti negribēju supinatoru, bet nu šiem bija. pirkām baltkrievu apavus kā pirmos, tā kā jāvalkā vien mēnesi, gribēju ko labu un jaunu, bet ne par astronomisku summu. tā nu pirmās kurpītes izmaksāja Ls10 un nokalpoja godam. pēc mēneša jau pirku citas, arī baltkrievu, nedaudz savādāku, elastīgāku zoli, ar ko vieglāk skriet, jo mūsējais lāgā nestaigāja, bet skrēja 😃

26. Aug 2011, 07:57

Manuprāt,pirmajiem apaviem ir jābūt ar augstu kapīti,lai kurpīte mazo kājiņu turētu stingri. Tas varētu būt galvenais(pēc manām domām). Tad kurpītei pašai jābūt stingrai,bet mīkstai. Mēs kā pirmos apaus meitoņai nopirkām Ecco zandalītes. Man liekas,ka tie ir ļoti labi pirmie apavi.