Kādu ziemas apģērbu izvēlēties zīdaiņa pastaigām ziemā?

Kādu ziemas apģērbu izvēlēties zīdaiņa pastaigām ziemā?

30. Jun 2012, 20:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties drēgnākam laikam, māmiņām rodas jautājums- kādu kombinezonu izvēlēties ziemas pastaigām? Varbūt dot priekšroku vilnas maisam vai sedziņai? 

 

Jautājums:

Esmu pirmā bērniņa gaidībās un domāju par visu nepieciešamo savam mazulim. Tā kā mazulis nāks pasaulē decembrī, domāju arī par siltu kombinzonu pastaigām.Favorīti man ir divi - kombinzons ar aitas vilnas pildijumu un ar dūnu pildijumu. Kurš būtu labāks, jūsuprāt?

 

Māmiņu Klubs iesaka:

 

Māmiņu Klubs ieteiktu netērēties kombinezonam, bet iegādāties vissezonas mazuļa ietinamo sedziņu, kas derēs jebkurai sezonai. Māmiņu Klubs  ir pārbaudījis Bunker dubultās sedziņas kvalitāti no Lodger.

Tā ir poliestera vilnas sedziņa, kas piemērota bērniņiem no dzimšanas līdz pat aptuveni 3 gadu vecumam. Pieejami dažādi krāsu varianti. 


Angļu vārds „flīss” patiesībā nozīmē „aitas vilna”. Tas neattiecas tikai uz aitas vilnai līdzīgo izskatu, bet arī uz faktu, ka tas tikpat labi uztur siltumu. Flīss ir sintētisks, adīts audums, kurš tāpat kā vilna ir gan silts, gan izturīgs. Lodger Flīsa audumam ir adīta auduma bāze ar cilpām abās pusēs. Šo cilpu struktūra rada ļoti mazas gaisa kabatas, kā rezultātā tiek izolēts gaiss, kas ļauj saglabāt ķermenim siltumu. Kā jau adītam audumam, Lodger flīsam ir augsta gaisa caurlaidība, un tas ir piemērots visiem gadalaikiem.


Flīsa lielā priekšrocībair tā, ka tas ir daudz vieglāks par vilnu. Vēl vairāk – flīss praktiski neabsorbē mitrumu, kas nozīmē, ka tas arī daudz ātrāk izžūst.  Pat tad, ja tas ir samircis lietū, tas vienalga saglabā savu spēju uzturēt siltumu.


Vēl viena flīsa svarīga priekšrocība ir tā, ka tas praktiski nekad neizraisa alerģiskas reakcijas, pretēji  kodīgajai vilnai.

 

Salīdzinājumā ar citām mazuļa ietinamajām segām (neilona), Bunker mazuļa ietinamā sedziņa poliestera vilnas) daudz labāk aiztur mitrumu, kā rezultātā tiek novērsta mazuļa svīšana.


Vairāk par Lodger sedziņām vari lasīt šeit!