Kā mēs piena maisījumu Similac Gain Advance testējām

Kā mēs piena maisījumu Similac Gain Advance testējām

14. Mar 2012, 14:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Labdien, gribu ar Jums padalīties tajā, kā mums noritēja piena maisījuma Similac Gain testēšana.

 

Piena maisījumu mēs dzeram tikai uz nakti, bet šajā reizē Similac mūs izglāba. Iļjam atkal sāka nākt zobiņi, viņš var teikt, ka veselu nedēļu atteicās ēst parastu ēdienu. Vecmāmiņa pat teica, ka viņš ir stipri novājējis, kaut gan es to nemanīju.

 

Maisījums Similac Gain der bērniem, kas slikti ņemas svarā, un tā kā mēs neesam normāli ēduši, maisījums mums derēja. Dzērām maisījumu 3-4 reizes dienā, tajā skaitā, arī uz nakti. Piens ir garšīgs un tam ir ļoti patīkama, salda smarža, kas atgādina vaniļas smaržu, mazajam patika. Pagatavotā veidā ir maigā krēma krāsā. Mūsu iepriekšējais maisījums bija pilnīgi balts un šķidrs, bet Similac Gain ir tāds kā biezāks un sātīgāks. Ļoti parocīga mērkarotīte, agrāk man bija jāliek 7 karotītes pulverīša, tagad 4, jo karotīte ir lielāka izmēra.

 

Ļoti baidījos,  par to, kāda reakcija bērnam varētu būt dēļ maisījuma maiņas, bet satraukumam nebija pamata, maisījums viņam ļoti patika.

 

Tagad esam pārgājuši uz šīs firmas produkciju. Atšķirību svara ziņā salīdzināt – pirms un pēc, nav iespējams, jo pie ārsta mums nemaz tik drīz nav jāiet, bet mājās svaru nav.

 

 

Liels paldies par piedāvāto iespēju testēt šo piena maisījumu. Esam ar to ļoti apmierināti!