Kā mēs attīstām savu mazo rūķīti?

Kā mēs attīstām savu mazo rūķīti?

06. Sep 2012, 18:56 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tad, kad mazajam bija kādi 4 mēneši, mēs veikalā ieraudzījām mantiņas, kas ir uzliekamas ap rociņu..Liels pluss tām mantiņām ir tas ka tās arī grab un ir košās krāsās, kas piesaista mazā uzmanību.

 

4 mēnešos Raivo vēl šādas mantiņas neinteresēja kā tagad. Tagad kad mēs uzliekam to uz rociņas, viņš viņu pēta, bāž mutītē un kustina, lai grabētu.

 

Man šāda veida mantiņas liekas ļoti noderīgas, jo ļoti labi attīsta mazā koordināciju un rociņas:) Piedevām uz dažām šāda veida mantiņām ir arī zobgrauža elementi, kas noder mazulim, kad nāk ārā zobiņi:)

 

IESŪTI SAVAS IDEJAS ŠEIT!

29. Nov 2011, 13:04

Nu mums mazais vēl ne reizi nav raudājis, kad šitā manta ir bijusi ap roku..nevajaga jau viņu uzlikt un uz visu dienu atstāt, pietiek ar 20 min. tādā veidā vismaz mums mazais sāka pētīt savas rociņas...

29. Nov 2011, 12:02

Es atvainojos, tās tikai manas domas, bet šī man šķiet vienkārši briesmīga manta. Man būtiski, lai mazais trennē pirkstus, mantas PATS satverot un nometot, kad apnīk, ar šo diemžēl tas nav iespējams. Un komentārs par ja apnīk, tad ar raudāšanu paziņo...es savu bērnu cenšos līdz raudāšanai nenovest. Vismas ne dēļ tādiem sīkumiem, kā kaitinoša manta, no kuras nevar tikt vaļā.. Bet nu, protams, kas vienam der, tas otram nē. Vēlreiz - šīs bija tikai manas domas.