IKEA preces atkal ir kopā ar Māmiņu Klubu!

IKEA preces atkal ir kopā ar Māmiņu Klubu!

14. Sep 2011, 13:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šoreiz gribu Jums mīļas mammiņas pastāstīt par mūsu jaunām sērijām un ļoti noderīgām jaunām precēm, kurus var iegādāties jau mūsu trijos veikalos Rīgā. Atgādināšu adreses:

 

Maskavas iela 264 (Ķengarags)

Airītes iela 6 (Imanta) un

Brīvības gatvē 386/k-2 vai

pasūtīt internetā irideja@inbox.lv.

 

Pirmā sērija, DUKTIG, no kuras es pati biju sajūsmā, kļuva ļoti populāra. Tas bērnu komplekti: Brokastu komplekts, augļu grozs, dārzeņu kaste, saldumu komplekts un ne tikai. Nopirku savam mazulim un pamanīju, ka šīs rotaļlietas stimulē lomu spēles, bērniem attīstīt sociālās prasmes, atdarinot pieaugušo un izgudrot savus uzdevumus un spēles scenārijus. Iesaku no 3 gadu vecuma. Kā arī gribas piebilst, ka visu var droši paņemt pastaigā, un gadījumā ja kaut kas sasmērēsies var izmazgāt veļas mašīna 40 gr. Cena 4,75 (komplekts)

 

Negribas iet ļoti tālu no rotaļlietu tematikas, tāpēc tālāk gribu atgādināt par vienmēr aktuālo, LILLABO dzelzceļiem, ar kuriem katru vakaru var spēlēties visa ģimene (1.-4.att.).

 

Jaunums ir 3 mašīnu komplekts un paklājs jau ar sazīmētiem ceļiem, ceļa zīmēm, gājēju pārejas un luksoforiem, kurš maksā tika 9,50 ls. Tas rotaļlietas ir noderīgas ne tikai puišiem, bet arī meitenēm, jo spēles gaitā viegli un saprotami var iemācīt Jūsu mazuli, kā pareizi braukt ar velosipēdu pa ceļu, uz kādu luksoforu var braukt, un kā pareizi pariet citā ceļas pusē. Laimīgu Jums ceļu kopā ar LILLABO!

Tagad Mums ir saprotam kādas varētu būs tas dāvanas savam mazulim tuvākos svētkos, bet kur to visu likt? Te mums nāks palīgā KUSINER sērija. Te Zviedru dizaineri tiešam labi pastrādāja. Ir pieejamas gan pie sienas pakaramais, gan pie griestiem, pie durvīm kabatiņas, kur var visus sīkumus salikt, viegli grozi ar rokturiem un vāku, ka arī zema, bet plata kaste, kuru var paslēpt zem gultiņas. Viss ir tik spilgts un jautrs, ka mantu salikšanas pirms gulēt iešanas būs vēl viena spēle, nevis pienākums. Cenas sakot ar 3,09 Ls.

 

 

Šoreiz veltīsim arī nedaudz uzmanības pašiem mazākiem, zīdaiņiem. Piedāvāju sēriju SPOLIND. Cik svarīgi, kad Jums ir viss pa rokai un ērti kopt mazuli. To arī nodrošina šī sērija. Salokāms galds, viegli uzglabāt istabas stūrītī. Apvalku un kabatiņas glabāšanai var viegli noņemt mazgāšanai. Ir arī paredzēta ērta un praktiska uzglabāšanas vieta autiņbiksītes, zīdaiņu pudelītes, rotaļlietas un citas nepieciešamas preces. Režģi glabāšanas apakšā var izmantot arī kā netīras veļas maisiņu, vienkārši atsprādzēt un noņemiet to. Papildus var iegādāties somu un pudelītes maisu. Cenas galdiņš – 55,00 Ls, somas – 23,75 Ls.

 

Veikali IR IDEJA (www.irideja.lv) piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu:

rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv;

veikalos Rīgā


-         Maskavas ielā 264, Ķengaragā (67186351, 22079945),

-         Airītes ielā 6, Imantā (22079954)

-         Brīvības gatvē 386/k2 (67515300, 22079944)


Mūsu veikalos arī ir piedāvāti dīvāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.

Tagad jau ir pieejami 2011 gada katalogi, kurus var saņemt mūsu veikalos BEZMAKSAS. 

11. Nov 2010, 16:52

Mans visvisvismīļākais veikals pasaulē-IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Es varētu tur dzīvot!

11. Nov 2010, 11:29

Dārzeņu grozs ļoti feins 😀