IKEA piedāvā lieliskas gultas un matračus Jūsu mazulim

IKEA piedāvā lieliskas gultas un matračus Jūsu mazulim

20. Sep 2011, 15:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šonedēļ piedāvāta tēma ir „Bērnu gultas un matrači”. Adreses, kur piedāvātas preces var iegādāties vai pasūtīt divu nedēļu laikā:

Maskavas iela 264 (Ķengarags)

Airītes iela 6 (Imanta) un

Brīvības gatvē 386/k-2 vai

pasūtīt internetā irideja@inbox.lv.

 

Gultiņas pašiem mazākie! Ar IKEAs guļamistabas mēbelēm var viegli iekārtot ērtu un skaistu istabiņu. Vismazākās gulta piedāvā GULIVER – koka krāsa, LEKSVIK – kantorī stils, SOMNAT – zaļā, zilā un rozā krāsa, HENSVIK – romantiska balta un SNIGLAR gultiņa, kuras cena ir tikai 21,38 Ls. Gandrīz visas gultas ir mobilas un transformējamas. Gulta apakšas pamatu var uzstādīt divos dažādos līmeņos. Viena sānu mala no gultas ir noņemama, kad bērns jau pats var patstāvīgi uzkāpt uz gultas. Perforētas gultas pamatnes - gaisa cirkulācijai.

 

 

 

Gultas var komplektēt ar NOGA sērijas maliņu, kura ir no mīkstas plastmasas.

 

Lai bērniņam gulēt ne tikai skaisti, bet arī ērti un veselīgi IKEA piedāvā virkni matraču dažādām muguriņām.

 

Matrači no lateksa VISSA SOMLAT. (cena sakot ar 71,25) - augšējais slānis no lateksa nodrošina papildu komfortu . Poliuretāna putas nodrošina matrača mīkstumu. Noņēmamo apvalku viegli uzturēt tīru, jo tas mazgājas mājas apstākļos un kvalificējās, ka "Elpojošs". Divpusīgs –kalpos Jums ļoti īlģi, kas ietāupīs Jūsu naudiņu. Kā arī gribas piebilst, ka latekss ir naturāls materiāls, antialerģisks.

Matrači no poliuretāna putām VYSSA SLUMMER izmērs 120*60 cm.
Matracis ir divpusīgs, un matrača puses ir dažās, viena cietāka,otra mikstāka, jo iekšējais materiāls nav līdzens – “atsperu imitācija”. Bērns pats varēs izvēlēties uz kādas puses viņasm ērtak gulēt. Apvalks arī noņēmas mazgāšanai. Un viņa cena ir ļoti patīkama 14,02 Ls.

 

Matrači ar atsperēm VYSSA VINKA.

Atperu konstrukcija ļauj gaisam cirkulēt un saglabājot labvēlīgu mikroklimatu. Apvalka materiāls ir biezāks, jo iekšā glabājas atsperu bkoķi to var pamanīt bildē. Cena 33,00 Ls

 

Visus matračus higiēnas nolūkos vai arī ērtākai gulēšanai var komplektēt ar virsmatraci LEN (cena 4,75), Vai plāno matraci VISA TROST vai VISA TULTA (cenas 19,00 un 9,00 Ls).

Veikali IR IDEJA (www.irideja.lv) piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu:

rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv;

veikalos Rīgā

-         Maskavas ielā 264, Ķengarāgā (67186351, 22079945),

-         Airītes ielā 6, Imantā (22079954)

-         Brīvibas gatvē 386/k2 (67515300, 22079944)

Mūsu veikalos arī ir piedāvāti dīvāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.

Tagad jau ir pieejami 2011 gada katalogi, kurus var saņemt mūsu veikalos BEZMAKSAS.