IKEA piedāvā "Droša māja Jūsu mazulim"

IKEA piedāvā "Droša māja Jūsu mazulim"

26. Sep 2011, 14:36 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šonedēļ piedāvāta tēma ir "Droša māja Jūsu mazulim". Adreses, kur piedāvātas preces var iegādāties vai pasūtīt divu nedēļu laikā:

Maskavas iela 264 (Ķengarags)

Airītes iela 6 (Imanta) un

Brīvības gatvē 386/k-2 vai

pasūtīt internetā irideja@inbox.lv.

 

 

Vadoša sērija, kura atbilst šodienas tematikai PATRULL sērija.

Pirmā prece ir lielisks paklājs vanna. Galvenās iezīmes: naturāls kaučuks nedot paslīdēt vannā vai dušā, ar piesūcekņu palīdzību viegli ievietot un vannā vai duša, ka arī vienkārši glabāt pie sienas, jo viņš ir kā zaļš pasakains krokodils Jūsu vannas istabā, plus vēl divi varianti. Cena 4,75 Ls.

 

Nākamais, par ko gribas Jums pastāstīt, ir elektroniska māmiņa vai auklīte, kura tagad ir ļoti populāra starp piedāvātām precēm bērnu veikalos. IKEA arī piedāvā tādu ierīci. Galvenās iezīmes: skaņas signāls ir apvienots ar gaismas signālu (var izmantot, kad mazulis guļ, lai nepamodināt), izmanto 2 kanālus lai novērstu traucējumus no citām ierīcēm, darbības diapazons ir ap 100 metriem. Cena 33,25 Ls. !!!

Drošības apsvērumu dēļ regulāri jāpārbauda baterijas un ierīces darbību, kuras noteikumi aprakstīti izmantošanās pamācībā.

Kad Jūsu mazulis jau sāk staigāt un cenšas apskatītie visu, kas viņam ir apkārt, protams, katrai saimniecei gribas, lai virtuves atvilktnes un durtiņas, istabas durvis un rozetes, mēbeļu asie stūri būtu aizsargāti. Te mums atkal ies palīgā bērnu sērija PATRULL, kura piedāvā pilnīgi visu, kas varētu derēt tieši Jūsu mājokļa drošai iekārtošanai. Cenas sakot 2,38 Ls.

 

Tomēr, ja gadījumā spēlēs laikā vai vienkārši ejot garām bērniņš sasita pirkstiņu, kāju vai vel kaut ko, gribas, lai tās asariņas nebūtu tik ilgstošas. Lai tādu nelaimes gadījumu pārvērst spēlē un aizmirst par sāpēm, gribu ieteikt Jums jautrus, krāsainus dažādā izmēra bērnu plāksterus. Cena 1,66 Ls.

 

Bet ja nelaime ir nopietnāka, tad katrai māmiņai pa rokai jābūt medmāsas somiņai, kurā ietilpst: trīs veidu saites dažādā veidā brūcēm, šķēres, audums, lai veikt mākslīgo elpošanu, cimdi, pirmās palīdzības norādījumu instrukcija, neliels spilventiņš. Cena 11,87 Ls.

 

Neejot tālu no drošības tēmas, gribu Jums piedāvāt bērnu spoguļus gan meitenēm, gan arī meitenēm pilnīgi drošus, kur pats spogulis ir izgatavots no cieta akril-plastika, kas pats par sevi ir mīksts. BARNSLIG spogulis ir piestiprināms pie sienas, un ir trieciendrošs. Cena 16,62 Ls. FABLER ir liels, bērns varēs redzēt sevi pilnā augumā, kas ļoti palīdzēs lomu spēles procesā. Cena 23,75 Ls. Un princeses MINNEN spogulis, kuru var novietot uz galda. Iekšā atrodas dažādi kabatiņas sīkumiem. Cena tikai 14,25 Ls.

Veikali IR IDEJA (www.irideja.lv) piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu:

rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv;

veikalos Rīgā

-         Maskavas ielā 264, Ķengarāgā (67186351, 22079945),

-         Airītes ielā 6, Imantā (22079954)

-         Brīvibas gatvē 386/k2 (67515300, 22079944) 

 

Mūsu veikalos arī ir piedāvāti dīvāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.

 

Tagad jau ir pieejami 2011 gada katalogi, kurus var saņemt mūsu veikalos BEZMAKSAS.