Homeopātija kā iedzimto patoloģiju ārstēšanas veids

Homeopātija kā iedzimto patoloģiju ārstēšanas veids

05. Apr 2010, 17:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nav izdomātas brīnumzāles pret iedzimtu patoloģiju, bet homeopātija ir veids, kā vismaz  nedaudz ārstēt šīs slimības. Centra Homeopātiskās klīnikas vadītāja un homeopāte Inguna Vecvagare stāsta par homeopātijas izmantošanu iedzimto pataloģiju ārstēšanā.

 

Iespējas ārstēt ir dažādas. Vecākiem būtu jāsaprot, ka homeopātija un tradicionālā medicīna nekādā veidā nekonkurē un nav pretrunā viena ar otru. Šīs sistēmas ir pretrunā tad, ja vienlaicīgi tiek lietoti tradicionālās medicīnas un homeopātijas preparāti. Kā uzsver Inguna Vecvagare, vajadzētu dot priekšroku vienai vai otrai metodei, nevis tās jaukt.

 

Pasargāts nav neviens

 

Iedzimtā patoloģija tieši tāpēc ir iedzimta, ka neviens nezina tiešus iemeslus, kāpēc tā ir noticis un kāpēc daba tā ir izdarījusi. Ikviens vecāks ir pakļauts šim riskam. NEVIENS nav pasargāts, vienalga, cik topošie vecāki ir veseli, skaisti un stipri. Ir, protams, arī situācijas, kad grūtniecības laikā var noteikt aizdomas uz kaut ko. Bet iedzimtas patoloģijas diagnosticē visai vēlu, tāpēc no ārstu puses būtu visai bezatbildīgi prognozēt un ieteikt pārtraukt grūtniecību, jo vienmēr pastāv cerība, ka viss būs labi.

 

 

Vecāki ir stipri

 

Kad ir noticis fakts, kādu vainot būtu viegli, bet tas nav godīgi vienam pret otru un tas nav atrisinājums, tāpēc īpaši svarīga ir savstarpējā mīlestība un spēks.

 

Stāvēt malā ir visgrūtāk, jo malā stāvētājiem situācijas var šķist nepārvaramas. Tie vecāki, kuriem šāda nelaime ir notikusi, dzīvo tādu dzīvi, kāda ir. Viņi dara visu pēc labākās sirdsapziņas un cenšas visiem spēkiem, jo viņi ir stipri. Kamēr kaut kas nav noticis ar mums, mēs nezinām, cik spēcīgi esam.

 

Lai ārstētu ar homeopātiju vai tradicionālo medicīnu ir no vecākiem tiek prasīts milzīgs darbs un pacietība.

 

Īpaša labdarības programma

 

Centra homeopātiskā klīnika ar vecāku apvienību „Māmiņu klubs” sāk ilgtermiņa labdarības programmu, kuras laikā klīnikas ārsti-homeopāti piedāvās bērniem ar iedzimtas patoloģijas diagnozi ārstēšanās kursu bez maksas.

 

Kā uzsver Inguna Vecvagare: „Ja nebūtu iedzimto pataloģiju gadījumu ar labām beigām, tad es nemaz šādu programmu nebūtu uzsākusi! Galvenais uzdevums ir iemācīties sadzīvot ar šo slimību un rast lielu spēku. Es arī ļoti ceru, ka arī mums Centra Homeopātiskajā klīnikā izdosies šos vecākus stiprināt, palīdzēt dzīvot viņiem un bērniem.”

 

Pieteikties labdarības programmai vari ŠEIT, aizpildot anketu!

 

Noklausies radio raidījumu par homeopātijas izmantošanu patoloģisko slimību ārstēšanā ŠEIT!