Glābējsilītes princesītes vaidziņi - apaļāki

Glābējsilītes princesītes vaidziņi - apaļāki

30. Nov 2010, 14:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Glābējsilītē atstātā meitenīte jau šodien vai rīt nonāks audžuģimenē, taču patlaban viņa joprojām uzturas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā.

 

Slimnīcas Sabiedrisko attiecību dienesta vadītāja Romēna Namniece portālam TVNET pastāstīja, ka meitenīte dūšīgi ēd un tādēļ esot jau nedaudz apvēlusies. Dakteri sakot, ka viņas vaidziņi kļuvuši apaļāki.

 

"Drīz šķirsimies," Namniece teica un pavēstīja, ka jau šodien vai rīt mazulīte nonāks pie saviem audžuvecākiem. Par tiem informāciju slimnīca gan neatklāj.

 

Iepriekš Namniece portālam TVNET stāstīja, ka atbildīgās iestādes dara visu, lai meitenīte pēc iespējas ātrāk nonāktu iespējamajā audžuģimenē un viņai nebūtu jāpavada kāds laiks bērnunamā.

 

Bērniņš ir ticis pie oficiāla vārda, taču speciālisti vienojušies to neatklāt, jo, iespējams, meitenītes audžuvecāki to vēlāk vēlēsies mainīt. To gan viņi varēs izdarīt tikai pēc pusgada, kad būs beidzies viņu pārbaudes laiks un speciālisti būs pārliecinājušies, ka ar meitenīti un jauno ģimeni viss ir kārtībā.

 

Lai gan bērniņam dots oficiāls vārds, taču slimnīcā viņu joprojām dēvējot par mazo princesīti. Šādos gadījumos bērniem parasti liekot latviskus un stiprus vārdus un uzvārdus.

 

Portāls TVNET jau vēstīja, ka 21.februāra pēcpusdienā slimnīcas teritorijā esošajā glābējsilītē ievietots otrs bērniņš. Meitenītei mamma bija atstājusi pudelīti, piena maisījumu un autiņbiksītes. 20. decembrī dzimušo puisīti Kristianu bērniņa māte glābējsilītē atstāja 23. decembrī.

 

 

Santa Kvaste, TVNET

02. Mar 2010, 19:54

man liekas dīvaini ka meitenītei ir iedots vardiņs,bet ja audžuvecaki velēsies varēs to mainīt pēc 6.mēn!!

02. Mar 2010, 19:28

Tiešām maza princesīte. Ikviens bēbis ir pelnījis labus vecākus, nu viņai tādi būs.