Centra homeopātiskās klīnikas īpašais piedāvājums pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem

Centra homeopātiskās klīnikas īpašais piedāvājums pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem

03. Jun 2010, 15:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

 Latvijā pirmais homeopātijas centrs - Centra homeopātiskā klīnika www.centraklinika.lv piedāvā īpašu atlaižu akciju pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem.

 

No 15. oktobra līdz 15. novembrim augsti kvalificēti Centra homeopātiskās klīnikas ārsti piedāvā pirmsskolas vecuma bērniem ārstēšanas kursu ar 20% atlaidi.

 

Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ārste-homeopāte Inguna Vecvagare: „Pietuvojies laiks, kad bērni arvien biežāk saaukstējas un biežāk cieš no hroniskām saslimšanām – bronhīta, dažādām alerģijām. Aktivizējas arī akūtas saslimšanas, piemēram, iesnas un klepus. Ja bērnam ir nepieciešama ārsta palīdzība, viena no iespējām ir homeopātiskā terapija. Ārsts homeopāts izmanto dabisku izejvielu medikamentus, kuriem nav kaitīgu blakus efektu atšķirībā no daudziem sintētiskiem medikamentiem. Turklāt homeopātiskā terapija var atbrīvot arī no hroniskām slimībām – to nespēj parastā medicīna.”

 

Centra homeopātiskās klīnikas personālu veido augsti kvalificēti ārsti, kuri ieguvuši medicīnisko izglītību Latvijā un pasaulē. Klīnika piedāvā saviem pacientiem ārstu homeopātu, to vidū, homeopāta-uztura speciālista, homeopāta - ausu, kakla un deguna ārsta, kā arī homeopāta pediatra jeb bērnu ārsta konsultācijas, slimību diagnostiku un ārstēšanu. Centra homeopātiskās klīnikas vadītāja ir Inguna Vecvagare - Latvijas Homeopātu asociācijas prezidente, starptautiskās ārstu homeopātu biedrības Liga Medicorum Homeopathica Internationalis biedre un Latvijas Universitātes Medicīnas fakultātes pasniedzēja.

 


1

16. Oct 2009, 19:32

Nekad neesmu bijusi pie šādiem ārstiem....

15. Oct 2009, 21:44

Labs piedāvājums!