"Biedējošās bikses" atkal sāk derēt!

"Biedējošās bikses" atkal sāk derēt!

13. Jul 2011, 16:00 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Sveikas!

 

 

Neesmu nekur pazudusi- vienīgi laiks palicis mazāk.

 

 

Tagad aktīvi rosos pa jauno māju. Daudz visādi pienākumi jāmazgā un jātīra uz nebēdu. Jāizvēlas interjera priekšmeti, tapetes, krāsas utt. Tagad tik sāku aptvert – kā es tikšu galā ar mājas darbiem kaut vai lai iztīrītu māju? Pēc mana 3 istabu dzīvokļa – māja daudz plašāka.

 

 

Nekas vismaz par fiziskajām aktivitātēm nebūs jāuztraucas. Šodien vien izmazgājot tikai 2 stāvu mājai biju nosvīdusi ne pa jokam. Tagad arī mazāk laika ēšanai sanāk. Ēdu es, kā saka, pēc saraksta un visiem prasītajiem likumiem:) Ir, protams, arī atkāpes. Vakar ēdu šokolādi Geišu- ļoti garšo. Apēdu 8 gabaliņus. Man ļoti kārojās un es arī apēdu. Nemaz nejutos vainīga. Svari šorīt mani iepriecināja, sveru 78,00kg ir tik laba sajūta, ka svars krītas!

 

 

Tagad vēl viena laba ziņā varu palielīties par savām slavenajām sarkanajām biksēm, par kurām iepriekš varējāt lasīt vienā no maniem blogiem. Es minēju, ka šajās bikses nevaru aiztaisīt pat rāvējslēdzi par pogu vispār nebija pat doma. Aizvakar izdomāju pielaikot biedējošās bikses, kas stāv man skapī. Biju patīkami pārsteigta, ka bikses der!

 

 

Brīdī, kad vīrs atbrauca mājās un es sagaidīju viņu šajās biksēs jutos lepna par paveikto. Vīrs smaidīja, un teica, vai tās ir tās pašas bikses, ko es mēriju un Tev nederēja? Es teicu, jā, tieši tās!!!

 

 

Vīrs mani paslavēja un teica, ka esmu malacis. Bikses derēja kā uzlietas nespieda un riepa pāri nekarājās. Varu pat apsēsties normāli!

 

 

Tā, lūk, man iet , tagad skapī ir vēl vienas bikses, kas gaida lai es tās uzvelku nedaudz mazākas par slavenajām sarkanajām biksēm. Uzvilkt it kā varu, bet vairāk gan neko izdarīt ar tām otrām biksēm nevaru. Baidos, ka kādu savainošu , kad biksēm poga izsprāgs!!!

 

 

Rīt iesūtīšu pāris variantus, ko es sev gatavoju, lai tievētu. Apsolos, kad tikšu galā ar māju rakstīšu aktīvāk!

 

 

Lai Jums veicas  un man arī!!

 

Kā gribētos tagad kaut kur aizbraukt - piemēram atgriezties Venēcijā!!

 

 

 

 

12. Sep 2010, 19:37

Zhube - man jau nav kā dažām kas satraucās par pāris liekiem man tagad ir 11 lieki kg bija 16 lieki kg !!! Tātad man ir par ko satraukties. Ja man būtu tikai kādi 5 lieki kg es tā nestresotu! Es gribu nomest svaru, lai varētu domāt par citām sev svarīgām lietām😀

12. Sep 2010, 19:31

Ak, Lusy!!! Es tiešām nesaprotu Tevi un Tev līdzīg domājošos cilvēkus😉 Sanāk, ka cilvēkiem , kurus nav skārusi krīze tik traki kā citus vajag tagad justies vainīgiem? Dažkārt jau man ir jsajūta, ka mūsu ģimenei vajag justies vainīgai, ka mans vīrs strādā no agra rīta līdz vēlam vakaram. Krāja naudu savam sapnim un tagad atļāvās to īstenot? No tā ka kāds skaudīs mūs labāk nepaliks viņam kā jau meitenes minēja.
Katram ir savas problēmas un ir teiciens bagātie arī'raud😃 Tātad visiem kādreiz kaut kas atgadās. Ir jāmāk novērtēt , tas kas musm ir. Nevajag visu laiku domāt par to kā nav!

Jā lusy- man ir problēmas un varbūt kādam liksies smieklīgas bet man ir liekais svars - tātad katram kaut kāda problēma. Šajā mirķlī jau var teikt , kāda gan tā var būt problēma? Protams citiem ir daudz nopietnākas un trakās. bet man šajā brīdī nav nekas cits trakāks par manu problēmu!

Laikam tiešām Latviešu mentalitātei ir asinīs skaudība😃😃😃 Kā jau Zhube minēja!!!

12. Sep 2010, 14:45

hahahah...meitenes, nu jūs dodat....
kāds sakars lielai mājai ar visu pārējo...

man ir vienistabas dzīvoklis (protams ir doma remontēt otro stāvu), bet ne jau tāpēc es tagad skaudīšu citus...😃

esmu laimīga ar to, ka man ir burvīga ģimene, daudz draugu un radu un arī esmu priecīga, ka tik daudz jaunu draudzeņu pateicoties MK (Ieviņ, tu esi super)....

NESŪDZOS, IET LABI UN BŪS VEL LABĀK!!!!")

12. Sep 2010, 12:33

amber- priecaajos, ka svars kriit nost. malacis.. taa tik turpini un raksti, patiik lasiit 😀
lusy- galvenais nevajag skaust, ja citam ir labaaaki apstaaklji, bet ne jau tai maajaa taa laime, svariigaakas ir savstarpeejaas attieciibas un miiljo cilveeku veseliiba. ja nebuus miiljo cilveeku, tad ari maaja buus vienaldziiga un tuksha. man arii ir maaja, bet es nerauda, ka kaadam ir lielaaka, labaaka 😀 svariigak ir sapratne savaa starpaa.. un par sokolaadeem, mes tikai cilveeki, vaaram atlauties arii saldumus kaadreiz..

11. Sep 2010, 22:15

ambera - noteikti, ka izdosies...tik riepiņa palikusi...")

11. Sep 2010, 20:46

Nu ja Sandrulishi pats galvenais saprast priekš kā un vai vispār pati vēlies nomest kādu kg😀 Bet domāju, ka darbiņš aktīvs un Tev izdosies 😉

11. Sep 2010, 20:37

iespējas nomest....")
jātīra arī birojs un mazliet tādi darbi...")

11. Sep 2010, 20:36

ambera - jā....žēl tikai , ka man neizdodas ar to smukas tantes radīšanu ...lai gan tagad, kad no pirmdienas sāksies darbs, domāju, ka visas iespājas kaut ko nomest...😃

11. Sep 2010, 20:33

Sandrulish- tavs komentārs lika man atkal pasmaidīt -tik mīļi🌷

Taschinka - jā mājā būs ko ieskrieties ar slotu rokās😃

taschinka taschinka 11. Sep 2010, 19:52

Apsveicu ar paveikto ! Mmmm,maja,tad gan bus gan plasums,gan vairak darba 😀

11. Sep 2010, 18:15

Vau, super, super, super!!!
Pastāstīšu vienu prikolu, kas šodien notika - mana mazā , kamēr es pa virtuvi pusdienas taisu, bija uzlīdusi pie datora un ar peli ripina tik rakstus un bildes...pēkšņi sāka bļaut- mammu, muka tante muka tante (tas nozīmē smuka tante)...tur bija šis raksts un tavas bildes!!!!
🌷