Bērnu slimnīcas teritorijā norisināsies „Taku - O – ABC” tautas pasākuma sestā kārta

Bērnu slimnīcas teritorijā norisināsies „Taku - O – ABC” tautas pasākuma sestā kārta

05. Aug 2011, 10:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Turpinot Rīgas svētkos jauniesākto biedrības „LEONARDO” iniciatīvas projektu tautas orientēšanās pasākuma seriālu „Taku – O – ABC ” dažādas Rīgas pilsētas vietās, 1. oktobrī Bērnu klīniskā universitātes slimnīcas teritorijā norisināsies šī projekta sestā kārta.


Šis projekts ir kā jaunums Latvijā, kā arī pasaules orientēšanās sporta vēsturē. Tā realizēšana notikusi pateicoties Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstam. Projekta galvenie mērķi un uzdevumi ir popularizēt Taku orientēšanās, kā vienu no visspilgtākajiem sociālās integrācijas piemēriem un vislabākajiem aktīvās atpūtas veidiem. Radīt līdzvērtības un vienotības gaisotni plašās iedzīvotāju aprindās un dažādām fiziskajām īpašībām, sniedzot iespēju ikvienam personīgi izvērtēt savas orientēšanās un navigācijas spējas.

 

Tiek aicināts ikviens rīdzinieks un pilsētas viesis, bet īpaši tiek aicināti piedalīties iesācēji, sestā kārtā, kura norisināsies Bērnu klīniskā universitātes slimnīcas teritorijā 1. oktobrī no plkst. 16.00 līdz plkst. 18.00. Līdz šim Taku - O - ABC tautas pasākumu seriāls ir norisinājies Kronvalda parkā, Rīgas skolēnu pilī, Purvciemā un Mežaparkā.

 

Pasākuma organizatori informē, ka seriāla starta vieta būs pie Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas vārtiem Indriķa un Olīvu ielu krustojumā.