Bērnu klīniskā universitātes slimnīca piedalīsies Lielajā talkā!

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca piedalīsies Lielajā talkā!

28. Jan 2011, 20:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 24. aprīlī plkst. 9.00, kad visā Latvijā notiks Lielā talka, arī slimnīcas personāls kopā ar ģimenēm un palīgiem sakops slimnīcas teritoriju. Lai plānotie sakopšanas darbi ritētu raitā solī, talkas sākumu ar dziesmām atklās Bērnu slimnīcas jauktais koris.

 

Bērnu slimnīcā talkā savu dalību pieteikuši tuvējie iedzīvotāji un uzņēmumi, lai kopīgiem spēkiem padarītu slimnīcas teritoriju sakoptāku. Mūsu aicinājumam ir atsaukušies 220 talcinieku - Viasat kolektīvs, TV3 kolektīvs, Gustava Celmiņa centrs, Lielie Bērnu slimnīcai, SIA PricewaterhouseCoopers, Rīgas Zolitūdes ģimnāzijas 10.b klase, SIA "Olympic Casino Latvia", SIA "Abbott Laboratories Baltics", Latvijas Leļļu teātris, Rīgas Amatniecības vidusskolas audzēkņi, kā arī vairākas ģimenes. Talkas dienā grābsim lapas, zāģēsim zarus, stādīsim egles un puķes, mazgāsim mājiņas bērnu rotaļu laukumā, kā citus noderīgus darbus.

 

Lielās talkas laikā noslēgsies arī Latvijas Leļļu teātra, Latvijas valsts mežu un Bērnu slimnīcas fonda kopprojekts „Augsim lieli, augsim stipri...”, kura ietvaros Bērnu slimnīcas teritorijā tiks pārstādītas 26 eglītes, kas pa ziemu priecējušas bērnus Latvijas Leļļu teātrī. Eglītes kopā ar citiem talciniekiem stādīs to kurstvecāki – teātra aktieri, kuri, ziemai iestājoties, deva mazajiem kociņiem ne vien vārdu, bet arī solījumu par tiem rūpēties un apciemot gan teātrī, gan vēlāk – Bērnu slimnīcā. Starp 26 mazajām eglītēm ir gan Brālītis, gan Sniegbaltīte, gan Pifs un Īkstīte, kas turpmāk augs lielas un stipras mazajiem slimniekiem par uzmundrinājumu.

 

Pēc talkas plānota kopīga tējas dzeršana, kā arī Bērnu slimnīcas pavārītes pīrāgu un „Gardi gan” zupas ēšana. “Mēs - “Milda” komanda - katru dienu ik uz soļa sastopamies ar divām atziņām. Pirmā - tīrai un sakoptai videi ir ļoti liela nozīme, jo tikai tāda vide rada stiprus cilvēkus, kuri audzē garšīgus dārzeņus, kurus mēs pārvēršam veselīgos produktos, kas mums palīdz būt stipriem un veseliem. Otrā atziņa - pēc katra laba darba ir jāpaēd ne vien sātīgi, bet arī veselīgi. Tikai tā mēs vairosim spēku nākamajiem darbiem. Man ir patiess prieks, ka mēs varam atbalstīt talciniekus gardā veidā - cienāt ar “Gardi gan” krēmzupām, kas pagatavotas no Latvijā ražotiem produktiem, nesatur konservantus un ko noteikti spēs novērtēt ikviens gardēdis!” atzīst uzņēmuma “Milda KM” izpilddirektore Līga Āboliņa.

 

Bērnu slimnīca ir gandarīta par lielo sabiedrības atsaucību un izsaka lielu pateicību talkas dalībniekiem. Vēlam labu garastāvokli un čaklas rokas visiem talkotājiem! Uz tikšanos talkā 24.aprīlī, plkst.9.00, bērnu rotaļu laukumā, Vienības gatvē 45.

21. Apr 2010, 13:04

Mēs talkosim sava pilsētā!!!
Vienmēr atbalstu šādus jaukus pasākumus...😀