Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā atzīmē Zinību dienu

Bērnu klīniskā universitātes slimnīcā atzīmē Zinību dienu

30. Jun 2011, 18:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

1. septembrī plkst. 13.30, Bērnu klīniskā universitātes slimnīca ( BKUS) saņems Lattelecom dāvinājumu - 56 dekoderus un Tautas deju ansambļa „Līgo” jaunieši slimnīcas pacientiem sniegs koncertu, lai Zinību dienas gaisotni ienestu arī slimnīcā.

 

Pirmais septembris mobilizē darbam ne tikai skolēnus un skolotājus, bet arī katru no mums! BKUS novēl jaunā mācību gadā bērniem, iegūt jaunas zināšanas, pilnveidot prasmes un nezaudēt vēlmi mācīties, bet galvenais, lai bērni ir uzmanīgi šķērsojot ceļu, braucot ar riteņiem lieto aizsargķiveres un nav pārgalvīgi. Savukārt vecākiem novēlam izturību un spēku! Uzmaniet un sargājiet savus bērnus! Neatstājiet bērnus bez uzraudzības!

 

Pateicoties uzņēmumu Focuspoint, Vallin Baltic, Alcatel Lucent, Mikrovisatos Servisas, Conax, Latvijas Statoil un Hannu Digital palīdzībai, kā arī Lattelecom darbinieku individuāliem ziedojumiem, kopā tika savākti 25 000 Ls, kas tika izlietoti, lai apgādātu ar dekoderiem un antenām Latvijas slimnīcas. Bērnu slimnīca saņems dāvinājumā 56 sešus dekoderus, ar kuriem slimnīca varēs pilnībā nodrošināt savas trīs novietnes Torņakalnā, Gaiļezerā un Ogrē.

 

"Esmu gandarīts, ka dāvinot dekoderus slimnīcām, mēs kaut nedaudz atvieglojam dzīvi tiem cilvēkiem, kuri ir nokļuvuši sarežģītā situācijā. Saikne ar ārpasauli ir ļoti svarīga, laikā, kad nākas atrasties uz slimības gultas. Man ir prieks, ka turpmāk bezmaksas televīziju varēs skatīties visos Latvijas pansionātos un slimnīcās": saka Lattelecom valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

 

 „Mēs esam ļoti pateicīgi Lattelecom par šo dāvinājumu, jo tas palīdz veidot bērniem un ģimenei draudzīgu slimnīcu. Mums ir jāciena katra bērna tiesības piedalīties kultūras dzīvē un jāsekmē atbilstošu spēju veidošanos un attīstīšanos, stāsta Bērnu klīniskās universitātes slimnīca valdes priekšsēdētāja p.i. Andis Lācis.

 

"Mēs satiekamies dejā, dāvājot cits citam smaidu, neviltotu prieku par kopā būšanu, sirds siltumu ietītu deju soļus un rakstos. Mēs vēlamies palīdzēt, padarot šo pasauli kaut uz mirkli gaišāku, baltām domām pildītu. Mēs ticam, ka ar deju spējam dāvāt pozitīvas emocijas citiem. Tādēļ nolēmām iepriecināt Bērnu slimnīcas pacientus ar to, kas mums visiem patīk vislabāk  - ar deju!”: saka TDA Līgo Studijas jaunieši.

 

Bērnu klīniskās universitātes slimnīca saka mīļu paldies SIA „Lattelecom” un TDA Līgo studijas jauniešiem, lai bērniem slimnīcā šie svētki būtu priecīgi!

 

Visus interesentus gaidīsim 1.septembrī plkst. 13.20, Vienības gatvē 45., Prof. Bieziņa auditorijā, konsultatīvās poliklīnikas 3.stāvā, kā arī 16.00, Juglas ielā 20., Prof. Rankas auditorijā.