Baibas ģimenes ciltskoks

Baibas ģimenes ciltskoks

08. Dec 2011, 19:06 saulux10 saulux10

Ciltskoks ir īpaša un, manuprāt, ļoti svarīga un jauka padarīšana...

 

Mūsu ciltskoks ir izpētīts, ko ar katru gadu jāpapildina ar jauninājumiem, jo bērniņi piedzimst, izaug un atkal veidojas jaunas ģimenītes,Izpētīju ka Baibas ir tikai 4 ieskaitot mani,ir arī ļoti seni vārdi, kā arī no ārzemēm aizņemti vārdi, Nikolas nav nevienas, pagaidām pirmā, bet vārds Andris gan ir bieži sastopams mūsu cilts kokā ;) interesanti vārdi ir Zīle Auna, Hugo Vokldemārs Auns,Nameda Auna, Francis, Helmūts, Trīne,Džonatans, Minna u.c. parasti un neparasti vārdi.

 

Mēs izveidojām paši savu ģimenes koku, ar pašiem tuvākajiem un mīļākajiem, ar kuriem sastopamies biežāk, tad nu lūk ieskataties kā mums te viss tapa:

 

Uzzīmējām koku, kurā tika ielīmētas fotogrāfijas un sarakstīti vārdi un sievu vecie uzvārdi, kuru foto nebija, tā vietā uztaisījām ziediņus, lentītes...

 

Mazā palīdzēja izrotāt koku ar zaļu zālīti un koka lapām ar saviem mazajiem pirkstiņiem un rociņām ;)

Te mūsu gatavais koks, sanāca dikti mīļš ..

 

Šeit ir mūsu aunu dzimtas ciltskoks ;) tikai mazie ķipari jāpieraksta :)

 

Izveido kolāžu vai zīmējumu par savu ģimeni un laimē īstu ģimenes ciltskoku!

 

 

taschinka taschinka 04. Feb 2011, 10:31

Tad,kad nebiju precējusies mani sauca Nataša Žara un no tēta puses man ir māsica Nataša Žara,tas man šķiet interesanti.Arī,kad māsa nebija precējusies bija Sveta Žara un vēl ir arī māsica Sveta Žara.Tā kā interesanti to radu būšana,izzināšana.

taschinka taschinka 04. Feb 2011, 08:38

Nu burvīgs!