BAIBA: Vēlos atrast "ideālo" mājas tērpu un justies skaista arī mājās!

BAIBA: Vēlos atrast "ideālo" mājas tērpu un justies skaista arī mājās!

16. Oct 2010, 15:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mani sauc Baiba un esmu 27 gadus jauna. 19.janvārī apritēja nu jau pusgads, kopš ģimenē esam par vienu burvīgu cilvēciņu vairāk. Mūsu meitiņu sauc Emīlija, viņa ir superbēbis-prātīga, apdomīga, centīga, pacietīga, superaktīva un mazliet arī prasīga mīļummīļa meitiņa.

 {pic:1}

Kā jau visām māmiņām, arī mana ikdiena tiek pilnībā veltīta meitiņai un viņas režīmam, tāpēc sanāk pašai palikt mazliet novārtā. Bet ir taču arī mans vīrs, Emīlijas tētis, kuram arī mani vajag un vajag smuku, sakoptu, smaidīgu un stilīgu. Es jau dikti cenšos - frizieris reizi mēnesī, make-up arī ikdienā(nu dažreiz nesanāk gan). Ar smaidu man ar nav problēmu, jo esmu no tiem cilvēkiem, kuri smaida pat tad, kad viņiem parāda pirkstu ;-)!

 

Taču galīgi esmu izgājusi no aprites, par to, kas tagad modē apģērbos, jo lielveikalā tiek ''izskrieti'' tikai bērnu veikali - vajag tādu bodīti un tādas bikšeles, un vēl mantiņu kādu un veikala apmeklējuma beigās vīrs tik skumīgi nosaka:' 'Un atkal Tu sev neko, neko nenopirki!!!''

 

Tāpēc, ļoti vēlos piedalīties šinī konkursā par iespēju laimēt stilista pakalpojumus. Ļoti gribu sevi redzēt vīra tik ļoti gribētos svārkos un kleitās. Mūžīgie džinsi pat man jau ir apnikuši! Tāpat vēlos atrast ''ideālo'' mājas tērpu, kurš būtu stilīgs un gana ērts, jo arī mājās, kur pavadu lielāko dienas daļu, ir jābūt ''pa smuko''!


Ļoti, ļoti vēlos būt skaista, stilīga mamma Emīlijai un skaista, stilīga sieva savam mīļotajam vīriņam!!!


Laimīga jau esmu!!!!

 

Baiba Krapse

Piedalies arī TU jaunajā konkursā "GRIBU BŪT SKAISTA"!

Sūti savu pieteikumu uz kristine@maminuklubs.lv