Avokādo normālai un sausai sejas ādai

Avokādo normālai un sausai sejas ādai

17. Jun 2010, 09:15 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Ieva Ercmane izmanto sejas maskās arī tādus samērā eksotiskus produktus kā avokado. Lasi, kā to izdarīt!

 

Iesākumā neliela informācija, kas būtu jāzina par mājās gatavotajām maskām. Mājās gatavotu masku var likt vienu vai divas reizes nedēļā, pamainot mazliet tās sastāvu, lai āda nepierod. Klasiski - likt to no rīta vai vakarā. Vispirms ādu attīra, tad uzklāj masku. Kosmētiķi iesaka patiešām relaksēties, neskraidīt pa māju ar uzklātu masku un nedarīt darbus, diemžēl, man gan reti, kad sanāk klausīt šim ieteikumam. Normāli maska jātur 15-20 minūtes. Ja var izturēt vairāk - brīnišķīgi! Pēc maskas noņemšanas seja jānomazgā ar ūdeni, jāuzliek toniks vai kāds dabīgs ūdens, piemēram, rožūdens, pētersīļu ūdens vai kumelīšu ūdens. Pēc tam obligāti jāuzklāj krēms.

 

Šoreiz izmēģināju avokādo masku. Par cik avokādo satur līdz 30% taukvielu un lieliski baro, šī maska būs piemērota normālai un sausai sejas ādai. Jo rudeņos un ziemā arī normālu sejas ādu prasās pabarot.

 {pic:1}

Šī maska ne tikai baros un mīkstinās, bet arī mitrinās ādu.

{pic:2}

Pusi avakado saspaida.

{pic:3}

Piepilina piecus pilienus citrona sulas.

{pic:4}

Avokado maskas priekšrocības - nebūs tik ķēpīga, no sejas netecēs. Bet, ja tomēr vēlaties to biezāku, tad var pievienot samaltas auzu pārslas. Āda kļūs tīra, maiga un svaiga.

 

Piedalies arī Tu skaistumkopšanas knifiņu konkursā un laimē friziera apmeklējumu un Schwarzkopf Professional matu kosmētiku!

3

 

 

Vairāk par konkursu lasi ŠEIT!

24. Oct 2009, 22:32

jā es arī domāju,ka manai taukainajai ādai nebūtu īsti piemērots,piekrītu Tev Ieva ka jaliek klāt tieši tas kas derētu tieši taukainajai ādai😀gan jau kaut ko saštukošu😀

24. Oct 2009, 16:46

avakādo moasku gan neesmu mēginājusi😀izklausas baigi labi😀

24. Oct 2009, 12:59

mmm, zināšu, kur avokādo likt, jo pasiem viņš ļoti negaršo...liksim uz sejas!!!!
")")")