Attīstošā mantiņa manam dēliņam

Attīstošā mantiņa manam dēliņam

30. Jul 2012, 21:28 gucci123 gucci123

Labdien!

 

Esmu māmiņa 4 mēnešus jaunam mazulītim:) Ieraugot konkursu, kur ir iespēja vinnēt kādu no jaukajām rotaļlietām, ļoti nopriecājos, jo mans dēliņš ir iegājis tajā vecumā, kad pats sāk izzināt pasauli, skatīties, taustīt un, protams, bāzt mutē.

 

No plašā rotaļlietu klāsta izvēlējos CHICCO TOYS Aktīvā lellīte-stāvmantiņa, zēns, jo tā netikai ir interesanta, bet arī muzikāla un, kā teikts aprakstā, stimulē roku koordināciju un ir ideāli piemērota zobiņu šķilšanās periodam, kas mums tūlīt, tūlīt sāksies:)

 

Esmu novērojusi, ka Gustaviņam ļoti patīk mūzika, tāpēc viņš ar ļoti lielu interesi vēro skaņas avotus. Šodien pat bijām pie ārsta un mazajam taisīja poti. Pamanīju, ka kabinetā ir mantiņa ar mūziku, un lūdzu to ieslēgt. Tikko mazais ieraudzīja mantiņu un sadzirdēja mūziku, uzreiz aizmirsās visa sāpīte, un viņš ar lielu interesi to sāka pētīt un klausīties. Tāpēc domāju, ka muzikāla mantiņa viņam ļoti patiks:)

 

Otrs aspekts izvēlei ir tas, ka mantiņa ir droša un mazais varēs to aptaustīt un arī pagrauzt. Tagad mums ir tāds periods, kad visu aktīvi taustam un, ja vien to var pagaršot, to arī daram:)

 

Šo mantiņu mēs izmantotu brīžos, kad māmiņa ir aizņemta un nevar ar mums spēlēties, lai arī Gustaviņš varētu darboties, izzinot pasauli, un viņam nebūtu garlaicīgi, kā arī spēlējoties kopā ar māmiņu, jo viņai šī mantiņa arī ļoti patiktu un viņa parādītu, kā ar to spēlēties:)

 

Gucci123

 

Piedalies blogu konkursā "Es vēlētos savam bērnam no Toys.lv...." un laimē rotaļlietu!

 

 

www.toys.lv