Atjauno savu miega ciklu!

Atjauno savu miega ciklu!

28. Oct 2010, 00:04 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katra cilvēka bioloģiskais pulkstenis pasaka, kad ēst un kad gulēt. Ja bioloģiskā pulksteņa ritms ir izjaukts, cieš māmiņas nakts atpūta, kas ir sevišķi svarīgi, kad bēbītis ir ieradies pasaulē un vajadzīgi papildus spēki.

Bioloģiskā pulksteņa ritmu var sabojāt stress, kas saistīts ar bērniņa aprūpi, pārlidojumu strauja laika joslu maiņa, neregulārs darba grafiks, kofeīna lietošana un pat novecošana. Ir zināms, ka arī pēc 40 gadu vecuma cilvēka miega kvalitāte pasliktinās.
Bioloģiskais pulkstenis- tā nozīmīgā loma miegā

Bioloģiskie ritmi ir novērojami katrā organizatoriskajā līmenī: ekosistēmā, populācijā, atsevišķiem cilvēkiem, orgānu sistēmās, atsevišķos orgānos, audos, utt. Hronoloģijas zinātne radās tieši pateicoties šim atklājumam. Hronoloģijas pētījumu rezultāti parāda, ka bioloģiskais pulkstenis ir cieši saistīts ar nomoda/miega cikliem un tādējādi arī ar pašu miegu. Bioloģiskais pulkstenis kontrolē diennakts ritmu, kas parasti ir saistīts ar nomoda/miega ciklu.

{smallpic:1}

Vai Tu zināji, ka ideāls naktsmiers sastāv no četriem pieciem miega cikliem piecās stadijās diapazonā no dziļā miega līdz sapņu stadijai? Tomēr Nacionālā miega fonda pētījumi liecina, ka gandrīz katrs trešais cilvēks cieš no grūtībām aizmigt un pamošanās nakts vidū vai pāragras pamošanās no rīta. Tas traucē atpūtu un bieži pamudina meklēt glābiņu dabiskos produktos vai atkarību izraisošās miega zāles.

 

Daudzas no jums droši vien saskaras ar šo problēmu, kad piedzimst bērniņš un ritmu izjauc nakts barošanas, pēc tam grūti ieiet atpakaļ normālā ritmā un arvien biežāk saskaries ar bezmiegu vai trauslu miegu. Lai atjaunotu  normālu miega ritmu, ir nepieciešams re-sinhronizēt bioloģisko pulksteni. Tā ir SILENCE SLEEP CYCLES loma.

 

Silence sleep cycles atjaunojošā loma

 

Miega ciklu traucējumus bieži ir grūti paciest un var novest arī pie citiem veselības traucējumiem. SILENCE SLEEP CYCLES ir uztura bagātinātājs, kas atjauno miega ciklu, pateicoties jaunām dabīgo aktīvo sastāvdaļu kombinācijām. SILENCE SLEEP CYCLES unikālā formula dabīgā veidā stimulē melatonīna – hormona, kas regulē mūsu bioloģisko pulksteni, rašanos organismā. SILENCE SLEEP CYCLES neizraisa blakusparādības un nerada pieradumu. SILENCE SLEEP CYCLES satur poli nepiesātinātās taukskābes un flavonoīdus, oriģinālu aktīvo sastāvdaļu kombināciju, kas atjauno miega ciklu. Atjaunojošais efekts tiek panākts 2 līmeņos: labāka bioloģiskā pulksteņa sinhronizācija, kas ļauj saglabāt nomoda/miega ciklus, un tieša psiholoģiska iedarbība uz miegu.

Divas dienā labai naktij

 

Cilvēka bioloģiskais pulkstenis kontrolē diennakts rimu, kas pazīstams arī kā nomoda un miega ritms, tādēļ desinhronizēts bioloģiskais pulkstenis nozīmē arī izjauktu pamošanās un gulēšanas ritmu. Pētījumi ir pierādījuši, ka Silcence Sleep Cycles atjauno bioloģiska pulksteņa ritmu, uzlabo miega kvalitāti un palīdz vieglāk iemigt. Divas kapsulas dienā uzlabo nakts atpūtu jau pēc pāris dienām. Pēc pilna 30 dienu lietošanas kursa bioloģiskais ritms būs pilnīgi atjaunots un nodrošinās labāku, nepārtrauktu miegu. Silence Sleep Cycles ir dabisks, atkarību un blaknes neizraisošs uztura bagātinātājs.

 

Kā novērtēt Silence sleep cycles iedarbību uz jūsu miegu?

 

Miega ciklu atjaunošanās ietver vairākas darbības un beidzas ar atjaunošanos noteiktos šūnu procesos. Tas ir iemesls, kāpēc pilnīga iedarbība aizņem laiku, īpaši, kad bioloģiskais pulkstenis ir nopietni traucēts ilgu laiku. SILENCE SLEEP CYCLES iedarbība ar katru nakti ir spēcīgāka un ietekme uz bioloģisko pulksteni ir sajūtama visspēcīgāk jau pēc dažu dienu lietošanas. Tādēļ tiek rekomendēts sākt ar vismaz 3 nedēļu kursu – periodu, kas atbilst šūnu atjaunošanās procesiem, kas ir cieši saistīti ar bioloģisko pulksteni. Lai optimizētu iedarbību, ieteicams turpināt lietot SILENCE SLEEP CYCLES ilgāku laika posmu (vismaz 3 mēnešus) un atsākt to lietot, kad vien tas ir nepieciešams. Jau pēc dažām dienām mūsu miega kvalitāte uzlabojas.

 

Pēc  4 nedēļām regulējošais efekts ir nostiprināts: Jūsu bioloģiskais pulkstenis ir re sinhronizēts un Jūs atgūstat savu dabīgo miega ritmu.

 

Vairāk melatonīna!!



Melatonīns ir hormons, kas veidojas cilvēka organismā. Diennakts ritmu nosaka tas, cik daudz melatonīna jeb miega hormona ir organismā. Miega hormons izdalās tikai naktī, visaugstāko līmenī sasniedzot pulksten piecos no rīta. Gaisma kavē miega hormona izdalīšanos. Tieši naktī izdalītā melatonīna līmenis regulē miega ciklus. Laika gaitā melatonīna līmenis organismā samazinās. SILENCE SLEEP CYCLES stimulē šī hormona izdalīšanos.

{smallpic:2}

SILENCE SLEEP CYCLES sinhronizē bioloģisko pulksteni, palīdz atjaunot normālu miega ritmu.

 

- bez blakusparādībām, nerada pieradumu

- dabīgas sastāvdaļas

- 1 mēneša lietošanai, 60 kapsulas

- uz augu bāzes veidots uztura bagātinātājs

- konsultējoties ar ārstu vai farmaceitu, var lietot arī grūtnieces un sievietes laktācijas periodā, jo Silence Sleep Cycles sastāv no dabīgām vielām

 

vikkuks vikkuks 03. Feb 2010, 17:12

Arī man ir miega bads, jo mazulis pa naktīm bieži ceļas augšā. Izgulēties sanāk, kad mazais guļ vecāku gultā, bet tas nav risinājums.Bieži abi ar mazuli guļam pusdienas laiku. Reizēm vīrs no rītiem ņemas ar mazuli, bet pati kādu stundiņu paguļu 😀

03. Feb 2010, 14:49

Kopš man ir bērniņš nemaz vairs nezinu ko nozīmē normāls miegs vai daudz mz labi pagulēt. Lai ar vīrs pa naktīm palīdz, bet tas par maz esmu palikusi dikti nervoza, uztraukta.Man japiekrī Andzelai, kam ar parās pa dienu kaut kas nomierinoš.

03. Feb 2010, 14:17

Man ir trausls miegs-dzirdu katru skaņu..ja šis man palīdzētu noteikti iegadātos!

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 04. Sep 2012, 22:59

Kopš man ir bērni, es dievinu katru stundu, ko varu atveltīt miegam😀

Bet man prasītos kaut kas nomierinošs pa dienu, nerviem😀