Ar ko atšķirīgas ir jaunās Huggies Natural Fit no citām autiņbiksītēm?

09. Feb 2010, 10:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunās Huggies Natural Fit ir Lielbritānijā ražotas, augstas kvalitātes autiņbiksītes, kas mūsu plauktos parādījušās nesen.

 

{pic:1}

Māmiņas jautā, ar ko tad Natural Fit ir atšķirīgas?

 

Plānākas un šaurākas

 

Pirmkārt, Natural Fit forma ir speciāli veidota kā šaurāka daļā starp kājiņām, lai kustīgi mazuļi varētu ērtāk justies!

 

Autiņbiksītes labi pieguļ, tām ir elastīgā jostiņa aizmugurē un, protams, tāpat kā citas Huggies Premium klases autiņbiksītes, šīs ir ar lielisku uzsūktspēju un gaisu caurlaidību.

 

Krāsainākas

 

Interesants ir pats autiņbiksīšu dizains – tas ir krāsains un dzīvespriecīgs!  Ne velti, jo autiņbiksīšu maiņas procesā piedalās divi dalībnieki – kamēr mamma aprūpē mazuli, viņš var spēlēties ar jautrajiem zīmējumiem.

 

Māmiņu Kluba veiktajos autiņbiksīšu testos tieši šo īpašību mammas bija pamanījušas kā pirmo!

 

Maigi materiāli

 

Materiāli, no kā ir veidotas Huggies Natural Fit, ir mīksti un maigi. Mammas testos minēja, ka autiņbiksīšu virsma ir līdzīga zīdam – tā ir gluda un samtaini mīksta.

 

Arī iekšpusē absorbējošais slānis ir kokvilnai līdzīgs un mazulim nesagādās neērtības valkājot.

 

Novērojumi liecina...

 

Huggies Natural Fit ir laba izvēle uzreiz pēc Huggies Newborn (jaundzimušo autiņbiksīšu) lietošanas – tas nozīmē, ka šīs var lietot sākot no 3.izmēra – 5-9 kg.

 

Tikko mazulis sācis kustīgāk dzīvoties – velties, sēdēt, rāpot – pamēģini viņam uzvilkt Natural Fit – Tu redzēsi, ka šo autiņbiksīšu sašaurinātā daļa starp kājiņām bērnam ļauj brīvāk kustēties!

 

Tās mammas, kas ir reiz pamēģinājušas Natural Fit apgalvo – tās ir labākās autiņbiksītes kvalitātes ziņā, kas līdz šim mums ir bijušas!

 

Tiesa gan Huggies Natural Fit ir nedaudz dārgākas par citām Huggies autiņbiksītēm, tomēr kāpēc gan tās nepadarīt par izejamām autiņbiksēm? Kuras uzvelk mazulim, ejot ciemos?:)

 

{pic:2}

Māmiņas testē

 

Māmiņu pirmais iespaids par jaunajām Huggies Natural Fit:

 

• „Jautras, bērnam patīkamas krāsas un attēli, vieglas, mīkstas, smaržīgas, platas sānu savienojumu vietas. Aptaustot tiešām “dabīga” sajūta. Autiņbiksītes ir nevis slidenas vai cietas, bet tādas kā plūksnainas, kokvilnīgas.”

 

• “Pirmais, ko pamanīju, bija jaunā forma – lejasdaļa starp kājiņām ir šaurāka. Arī materiāls noteikti ir mīkstāks, tātad bērniņa dupsim patīkamāks. Liela priekšrocība ir arī elastīgie klipši, kas rāpojot sniedz papildu ērtumu mazulim.”

 

• “Atverot paku, nodomāju – esmu paņēmusi autiņbiksītes vienu izmēru par mazu-, taču izrādās, šāds priekšstats radās jaunās formas un elastīgās jostiņas dēļ. Jo mazākas autiņbiksītes, jo ērtāk mazulim!

 

 

Testā pamanītās priekšrocības un trūkumi

 

Lietojot ilgāku laiku Huggies Natural Fit autiņbiksītes, māmiņas novērtēja Huggies Natural Fit autiņbiksīšu priekšrocības: uzsūktspēju, jauno formu, ērtumu, uzlaboto materiālu, kas līdzinās kokvilnai, kā arī atzina, ka šīs autiņbiksītes labāk pielāgojas ķermeņa formai.

 

Lai vērtējums būtu objektīvs, lūdzām minēt arī negatīvās īpašības:  gadījās, ka stūri klipšu vietā noberza kājiņas, neregulāri mainot autiņbiksītes, var palikt mitras drēbes, pa retam gadījās noplūdes.

 

Huggies Natural Fit salīdzinājums ar citām autiņbiksītēm

 

Ja māmiņa savam mazulim lieto dažādas autiņbiksītes ilgāku laiku, ir iespēja tās salīdzināt un izdarīt secinājumus par to, kuras patīk labāk.

 

• “Huggies Natural Fit viennozīmīgi ir labākas nekā autiņbiksītes, ko lietoju līdz šim. Huggies Premium nereti sagāja kunkuļos un mazajai vairs nebija ērti. Patika, ka ir ne tikai elastīgā jostiņa, bet arī elastīgas sānu malas, kas ļauj ērti kustēties. Pēc nakts miega, kad puncītis ir mazāks, autiņbiksītes joprojām labi pieguļ.”

 

“Huggies Natural Fit noteikti ir labākās autiņbiksītes, kādas esam lietojuši. Tās ir augstākas par Pampers autiņbiksītēm, līdz ar to labāk turas ap vēderiņu, nevis šļūc zem tā. Šīm autiņbiksītēm ir platākas sānu malas, līdz ar to tās negriežas mazajam sānos. Uzsūktspēja ir lieliska! Mazā gulēja pa 12 stundām naktī, no rīta biksītes bija pilnīgi apaļas, bet nekur nelaida garām. Pampers Active Baby es novēroju, ka autiņbiksītēm sūcas cauri, vai iet garām pa sāniem un dupsis bija mitrs. Huggies Natural Fit ir neuzkrītošs, svaigs aromāts, bet Pampers autiņbiksītēm ir īpatnēja un nepatīkama smarža pat nelietotām.”

 

Tas, vai māmiņas turpinās lietot arī ikdienā jaunās Huggies Natural Fit autiņbiksītes, ir atkarīgs no vairākiem faktoriem, piemēram, alerģiskas reakcijas uz mazuļa dupša vai noplūdēm.

 

Nevienai no māmiņām, kura piedalījās testā, mazulim nebija alerģiskas reakcijas pret Natural Fit autiņbiksītēm.

 

Arī jautājumā par noplūdēm 16 no 18 māmiņām atbildēja noliedzoši. Jāsaka, ka visbiežāk noplūžu iemesls ir nepareiza autiņbiksīšu izmēra izvēle, jo rezultātā autiņbiksītes nepieguļ tik labi. Ja autiņbiksītes ir izvēlētas pareizi, mazulis bez autiņbiksīšu maiņas var gulēt visu nakti, jo arī testā tika pierādīta augstā uzsūktspēja.

 

Novērtējot Natural Fit autiņbiksīšu īpašības par uzsūktspēju, materiālu kvalitāti, autiņbiksīšu formu, dizainu, lielākā daļa respondentu – 16 māmiņas atzina tās par ļoti labām. Atlikušās divas māmiņas atzīmēja variantu „Nav sūdzību”.

 

www.autinbiksites.lv