Ar ko atšķiras lateksa un silikona knupīši?

Ar ko atšķiras lateksa un silikona knupīši?

06. Jan 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Materiāla izvēle ir atkarīga no Jūsu gaumes un tā, kam dodat priekšroku. Jūs vienmēr varat izmainīt savu viedokli. Ja Jūsu bērns atsakās no lateksa knupīša, jo tam ir specifiska garša, vienkārši pavāriet to pienā apmēram 3 minūtes. Tas piegaršai ļaus pazust, bet knupītis sāks ātrāk bojāties dēļ taukiem, kas ir pienā, tāpēc knupīšus būs biežāk jāmaina. 

 

Lateksa knupīši NUK izgatavoti no naturāla lateksa – dabīga, augstvērtīga materiāla. Latekss ir ilglaicīgs materiāls. Tam piemīt augsta noturība, ja tas ir ieplīsis, materiāls neplīst tālāk, tas ir ļoti elastīgs. Tā kā latekss ir dabīgs materiāls, tad tauki, kas ir ēdiena sastāvā, to var sabojāt. Lateksa izstrādājumi jāuzglabā rūpīgi, nostāk no tiešiem saules stariem. Saskaņā ar nerakstītiem noteikumiem, ik pēc 4-6 nedēļām lateksa knupīti vajadzētu mainīt. Bet, kad tas kļuvis lipīgs, tas pavisam noteikti ir jāizmet.

 

Silikona knupīši NUK izgatavoti no augstvērtīgiem materiāliem. Caurspīdīgajam silikonam ir siltuma noturība. Pat tieši saules stari un tauki nevar sabojāt materiālu. Tomēr silikonu ir daudz vieglāk saskrāpēt. Tāpēc silikona knupīšus jāmaina jau, kad ir pirmie defekti: pirmās koduma pēdas utml. Lūk, kāpēc silikona knupīši NUK ir tikai 2 izmēru – pirmais un otrais.

 

Tavs mazulis dod priekšroku lateksa vai silikona māneklīšiem?

{fotoblog:3730}

veesma veesma 06. Jan 2012, 14:31

Man visiem bērniem bija NUK lateksa māneklīši.

06. Jan 2012, 11:05

Mums topā, ir lateksa NUK knupītis, sākumā neņēma ne silikona ne lateksa, bet pēc kāda laiciņa iepatikās lateksa.