APTAUJA: Kā Tu izvēlies mākslīgo piena maisījumu, ko lietot savam mazulim?

22. Mar 2012, 10:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aicinājums piedalīties māmiņas, kurām ir bēbīši līdz 1 gadiņam un kuras saviem mazuļiem lieto mākslīgo piena maisījumu!

 

 Izsaki savu viedokli un laimē grāmatu " Auniņš Šons: Saimnieks Šons un Ellīgais karstums" no Jumavas!

Divi aizraujoši stāsti par JĒRU JĀRĒM, divreiz jautrākas dzīvnieku blēņas! Meties iekšā! Kad saslimst Fermeris un Šņaks paliek ieslēgts mājā, visas rūpes par fermu gulstas uz Šona pleciem! Govis ir jāslauc, olas ir jāsavāc — vai SAIMNIEKS ŠONS tiks galā? Tāpat noskaidro, kā svelmainā vasaras dienā Šons un viņa aitubars atvēsinājās, stāstā ELLĪGAIS KARSTUMS! Grāmata bērniem patiks ne vien aizraujošo stāstu, bet arī jauko attēlu dēļ. Nobeigumā – vienkāršs suaitudoku puzlis.

 

Aptauja ilgst līdz 27.maijam. 


Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 24. May 2011, 09:31

Vari, dincc, piedalīties aptaujā 😀

taschinka taschinka 23. May 2011, 15:36

Mēs sākām ar Aptamil no dzimšanas,jo to iedeva slimnīcā.Tad sākās alerģijas problēmas un teica pāriet uz Milumil,bet beigās izrādījās ka Aptamil nebija pie vainas.Līdz 2 gadiem lietojām Milumil un tad sākām Tutteli līdz pat šodienai.Esam izmēģinājusi arī citus maisījumus,kad mūsējais nav nevienā veikalā.

23. May 2011, 15:29

Kad mēs sākām papildus krūtij ēst maisījumu, daktere ieteica Aptamil, bet neko mums neuzspieda. Aptiekā mums gadījās ļoti forša farmaceite, kas pastāstīja kas un kā un ieteica Friso Gold. Dzērām šo pieniņu, ka šmakstēja vien 😃 Un arī tagad dzeram Friso. Meitiņai garšo, ar punci nekādu problēmu nav bijis.

veesma veesma 23. May 2011, 15:04

Mēs arī pēc ārsta ieteikuma lietojam Friso Gold, nu jau lietojam Friso Gold -3. Bērnam garšo, nekādu sūdzību nav.

23. May 2011, 14:15

Man ārste izrakstīja mazajai aptamil,tāpēc,ka ir līgums ar aptamil.Nebija svarīgi tas,ka viņai tas aptamil neder un vēders pumpās un zaļa kaka bija. Vien bija jāklausās,ka vajag un viss. Tas bija moments,kad izlēmu,ka mans mazulis-mana izvēle.Izmēģināju trīs maisījumus,atradu savu un mazā vēl šodien ar lielu baudu dzer šo maisījumu un aug labi,un sver labi un vesela,kas ir galvenais.Ne vienmēr ārstiem var ticēt-savs mazulis jāizjūt mammai pašai.