5 noderīgi vingrinājumi māmiņai

5 noderīgi vingrinājumi māmiņai

21. Nov 2010, 18:25 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Atgūsti formu ar šiem vienkāršajiem vingrinājumiem! Izpildi tos 3 reizes nedēļā un Tu redzēsi atšķirību 4 līdz 6 nedēļu laikā.

 

{smallpic:1}

 

Nodarbina visus vēdera muskuļus, muguras, plecu muskuļus.

 

Saliec elkoņus, atbalsties ar augšdelmiem pret zemi. Saliec plaukstas kopā, veidojot nelielu trīsstūri ar rokām un elkoņiem. Iztaisno kājas un turi kājas nedaudz platus. Kad esi starta pozīcijā, pārliecinies, ka dibens ir vienā līmenī ar pārējo ķermeni un veido taisnu līniju no galvas līdz papēžiem.

 

Skaiti līdz 30 un nolaidies guļus uz zemes. Izpildi vingrinājumu 6 reizes.

{smallpic:2}

Nodarbina vēdera muskuļus, kā arī slīpos vēdera muskuļus un sēžas muskuļus.

 

Nogulies uz muguras, rokas aiz galvas sakrusto un nedaudz piepacel plecus no grīdas. Lēni cel augšā labo celi, virzot to pretī kreisajam plecam. Skaiti līdz 2 un tad atkārto to pašu uz otru pusi. Atkārto vingrinājumu 8 līdz 12 reizes.

 

{smallpic:3}

Nodarbina vidukli, muguras lejasdaļu, sēžas muskuļus un kājas.

 

Nostājies ar platām kājām. Labo roku ieliec sānos, kreiso roku izstiep pāri galvai. Tad lēnām cel labo celi augšā un laid kreiso roku zemē, ar elkoni pieskaroties labajam celim. Izpildi vingrinājumu uz otru pusi un tad atkārto vingrinājumu 8 līdz 12 reizes. Grūtākam vingrinājumam izmantot vari arī hanteli rokā, ko pacel virs galvas.

 

Ja ar elkoni nevari aizsniegt celi, dari tik tālu, cik vari!

 

{smallpic:4}

 

Nodarbina sānu muskuļus, muguras muskuļus un plecus.

 

Kājas plecu platumā, katrā rokā 1-2 kg smaga hantele. Pārnes svaru no labās uz kreiso kāju, mainot hanteļu atrašanās vietu. Uzmani, lai abas kājas būtu stingri pie zemes. Atgriezies sākuma pozīcijā un izpildi vingrinājumu uz otru pusi. Sievietēm ar muguras problēmām jābūt īpaši uzmanīgām, veicot šo vingrinājumu.

 

 

{smallpic:5}

 

Nodarbina vēdera, muguras, plecu, sēžas muskuļus.

 

Nogulies uz vēdera, izstiep rokas pāri galvai, plaukstas pret zemi. Lēni pacel rokas no grīdas, zods atrodas uz leju, lai veidotu taisnu līniju ar kaklu. Sasprindzini vēdera muskuļus, lai radītu vietu starp vēderu un grīdu. Pacel labo roku un kreiso kāju no grīdas. Necel to pārāk augstu. Atgriezies starta pozīcijā un tad atkārto ar otru pusi, izpildot 8 līdz 12 reizēm.

 

 

Piesakies uz vingrošanu ar mazuli šajā nedēļā ŠEIT!

Ja esi topošā māmiņa, piesakies uz grūtnieču vingrošanu ŠEIT!

23. Feb 2010, 14:18

izskatās tīri labi paveicami vingrinājumi arī tādai sliņķei, kāda esmu es 😀 vienu brīdi biju sākusi vingrot mājās pēc Shape atrodamās programmas vienā no pagājušā gada numuriem. jau pēc nedēļas bija manāmi rezultāti un pašsajūta. tad, kā vienmēr, kaut kas nojūk, un tad vairs nav spēka saņemties.

23. Feb 2010, 13:41

piekrītu vandzi-es arī vienu brīdi katru rītu taisīju presītes un ļoti ātri bij jūtams rezūltāts!!Bet tagad esmu atkal palikusi slinkāka,😃

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 23. Feb 2010, 12:42

Budzis, nodarbības maksā 7 latus un parasti iesaka nākt sākot no 3 mēnešiem, kad mazais ir gana apvēlies.

23. Feb 2010, 12:35

cik vecam jābūt mazulim lai varētu iet uz tiem vingrojumiem kopā ar mammu? un vai, cik tas maksā? 😀