TOP7 padomi bērna pašas PIRMĀS jubilejas svinēšanai

23. Mar 2016, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņam pirmais dzīves gads ir teju kā vesela dzīve, kuras laikā viņš piedzīvo ļoti strauju attīstību. Tāpēc pirmā dzimšanas diena ir liels notikums gan bērniņam, gan arī protams,  mums māmiņām, jo tieši šajā dienā pirms gada mēs pirmo reizi satikām savu mazulīti. Ir pagājis gads un mūsu bērniņš jau smaida, interesējas par visu apkārt notiekošo un iespējams jau staigā.

Nepārspīlējam ar viesu daudzumu!

Šo notikumu mēs noteikti vēlēsimies nosvinēt no sirds, mēs vēlēsimies uz svinībām aicināt gan draugus, gan radus, taču mūsu ieteikums ir mēģināt nepārspīlēt ar viesu daudzumu, jo bērniņš, lai arī jau gadu vecs,  tomēr vēl ir ļoti mazs un viņu joprojām galvenokārt interesē māmiņa. 

Izvēlamies ballītes vietu!

Tāpat svarīgi ir izvēlēties vietu, kur svinēsim bērniņa pirmo jubileju. Kur īsti to vislabāk darīt – restorānā, kādā bērnu izklaides centrā vai tomēr vislabāk savās mājās?

Svarīgi noteikt ballītes laiku un ilgumu!

Ja vēlamies, lai ballīte izdotos, ir jāizvēlas īstais svinību laiks, tam noteikti nevjaadzētu sakrist ar mazulīša diendusas laiku, jo viengadniekam, neskatoties uz to, ka viņš jau ir tik liels, tomēr vēl jāievēro dienas ritms.

20160317092816-18277.jpg

Parūpējamies par svētku scenāriju!

Noskaidrojām, cik ilgi un kadā kompanijā vislabāk svinēt pirmo dzimšanas dienu, taču tik pat svarīgi ir padomāt par ballītes scenāriju – kā izklaidēt mazo jubilāru un viņu viesus.

Dāvanām arī ir nozīme pirmajā dzimšanas dienā!

Un kas tā par dzimšanas diena bez dāvanām?! Tam dzimšanas dienas ir paredzētas, lai saņemtu daudz dāvanu! Taču svētīgi ir paturēt prātā, ka visas dāvanas mazajam jubilāram nevajadzētu pasniegt uzreiz, jo bērnam tā jau ir daudz jaunu iespaidu – kūka, baloni, viesi, mūzika. Lielais dāvanu birums var bērnu samulsināt.

Parūpējamies par svētku gardumiem! 

Tāpat pirmās dzimšanas dienas svinības nav iedomājamas bez svētku kūkas.

Izvēlamies kādu, kuram uzticēt fotogrāfa pienākumus. 

Pirmā dzimšanas diena ir vieni no nozīmīgākajiem svētkiem, lai gan bērniņš šo notikumu visticamāk neatcerēsies, tāpēc t svarīgi padomāt par balītes iemūžināšanu bildēs!

Tomēr neaizmirsīsim, ka dzīvojam laikā, kad bildes, lai arī ļoti vērtīgas, var tā arī palikt mūsu datoru dzīlēs un ar laiku vienkārši pazust kā nebijušas. Tāpēc ir vērts apdomāt iespēju visai drīz pēc ballītes bildes apkopot skaistā fotogrāmatā, mēs droši varam izpausties radoši un noformēt šādu fotoalbumu pēc sirds patikas. Labā ziņa ir tāda, ka mēs to varam paveikt paši interneta vietnē zoombook.lv, kur ir pieejamas visdažādākās fotogrāmatu aplikācijas. Šādu fotogrāmatu mēs varam pasniegt kā dāvanu arī tuvākajiem ballītes viesiem – vecmāmiņām, vectētiņiem, krustmātei un krusttēvam, lai paliek par piemiņu no šī skaistā notikuma.

Daudz laimes visiem mazajiem jubilāriem un, lai ikvienam būtu iespe’ja piedzīvot īpašu pirmās dzimšanas dienas ballīti!

 

 zoombook.lv

20160317092141-87043.jpg