Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Vasaras pilnbrieds

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Vasaras pilnbrieds

23. Jul 2015, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Garie svārki nav tikai viens no ērtākajiem apģērba gabaliem vasarai, bet arī ļoti daudzveidīgs un modīgs, pareizās kombinācijās un salikumos.

Silk&Milk piedāvā trikotāžas maxi vai midi svārkus, kas ir pieskaņoti tās pašas sērijas “Mellenes” topiem, bet droši var izvēlēties un meklēt krāsās pretējus, faktūrās kontrastējošus un pat viegli caursīdīgus garos svārkus. Šīs sezonas aktuālākie maxī svārki:

 20150703130143-19508.jpg

Kā interesants un patiesi modē aktuāls papildinājums būs priekšauts-svāki, ko šajā salikumā piedāvāju caurspīdīgā PVC versijā.  Ticiet  - tas ir bezgala praktiski, gatavojoties piknikam vai dārza svētkiem.

Priekšauts-svārki ir šīs sezonas aktualitāte arī no citiem materiāliem- audumiem un dažādos griezumos:

 20150703130151-77483.jpg

Ziedi, ziedi un vēl reiz uzziedi – nebaidies izmantot ziedu motīvus savās komplektācijās vasarā – apavos, aksesuāros un sporta stila jakās. Un papildini to ar ziedu vainagu savos dārza svētkos. Īstas lietas no modes neiziet nekad!

Nevajag aizmirst par sejas aizsargkrēmu arī pēcpusdienā. Tas var būt tonējošs vai pēc tam papildināms ar tonālo krēmu un mazliet bronzējošu pūderi.  Viegls sārts lūpu spīdumus atveldzēs gan pašas lūpas, gan atsvaidzinās izskatu.

Elegantam akcentam izvēlieties garā ķēdītē kulonu vai medaljonu ar saules, dzīveskoka vai putna simboliem. Tās ir nezūdošas vērtības. Iedvesmai ieskaties ETSY.com.

Silk&Milk katalogā arodami svārki un maigi rozā tops; sportiskā jaka no TOPSHOP; šifona zaļie svārki no CHICWISH; PVC priekšauts no MSGM, apavi ar saulespuķēm Vans Classic; palmu lapu pītā soma; kaklarota ar saules kulonu no Claires.co.uk. Vairāk info www.silkandmilk.com