-20% atlaide visām bērnu un māmiņu precēm E-Mēnessaptieka.lv aptiekā!

-20% atlaide visām bērnu un māmiņu precēm E-Mēnessaptieka.lv aptiekā!

07. Nov 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmdiena ir iepirkšanās diena mammām un bērniem! -20% atlaide visām bērnu un māmiņu precēm. Atrodiet, kas Jums nepieciešams, par vēl labāku cenu!

MARSIEŠI Gummies košļājamās pastilas satur C, D3, cinku un smiltsērkšķu vitamīnus, kas veicina normālu imūnsistēmas darbību. Izdevīgs 1+1 piedāvājums novembrī. Pasteidzies!

Nutricia. Inovatīvi uztura risinājumi, lai palīdzētu cilvēkiem dzīvot ilgāku, priecīgāku un veselīgāku mūžu.

Oral-B. Zobu tīrīšana ir daudz jautrāka ar skaistu zobu birsti! Elektriskās zobu birstes Oral-B Kids bērniem no 3 gadu vecuma. Ar unikālu, mazuļiem draudzīgu, saudzīgas tīrīšanas režīmu. Šī zobu birste maigi attīrīs Jūsu bērna zobus un noņems vairāk aplikuma nekā parastā zobu birste. Ir savienojama ar aplikāciju, lai bērnam būtu interesantāk tīrīt zobus un viņš rotaļīgā veidā apgūtu pareizus zobu tīrīšanas ieradumus.

Māmiņām ir svarīgi rūpēties arī par sevi! Šomēnes e-menessaptieka.lv daudz lielisku piedāvājumu Jūsu veselībai un skaistumam. Nepalaidiet garām mēneša īpašos piedāvājumus!

Saaukstēšanās un slimību sezonā ir īpaši svarīgi rūpēties par savu veselību! Esam apkopojuši visu, kas nepieciešams Jūsu bērna veselībai, lai ziemas sezona būtu gaiša un mierīga!

Esam sagatavojuši Jums atlaižu kodu, lai iepirkšanās būtu vēl izdevīgāka. Izmantojiet kodu MAMMA un saņemiet papildu -10% atlaidi pirkumam. Atlaide ir spēkā līdz 11.11.2022. Atlaide neattiecas uz bērnu pārtiku līdz 6 mēnešu vecumam un medikamentiem.