Ziemeļbriedīša iepazīšanās ar HUGGIES Elite Soft jeb paldies HUGGIES

Ziemeļbriedīša iepazīšanās ar HUGGIES Elite Soft jeb paldies HUGGIES

14. Jan 2018, 10:39 Cielavinna Cielavinna

Katrs bērniņš šai pasaulē ienāk savādāk un katrs bērniņš ir savādāks gan izskatā, gan raksturā. Gaidot savu otro puisēnu, visu laiku biju pārliecināta, ka viņš būs līdzīgs brālim, bet kā es kļūdijos.

Mazais Ziemeļbriedītis šo pasauli ieraudzīja agrā rīta stundā un jau no pirmā bļāviena parādīja to, ka viņš ir pretstats savam lielajam brālim, kurš šo pasauli ieraudzīja klusām. 

Jau no pašiem pirmajiem dzīves mirkļiem Ziemeļbriedītim šī pasaule likās ļoti interesanta, jo viņš ar tik gudru skatienu visu pētija un ilgi negulēja. 

Varbūt šī interese par apkārtni un janajiem dzīves apstākļiem veicināja to, ka viņš ilgi nečurāja un nebija tās melnās kakas, kas lika uztraukties gan man, gan ārstam. Ziemeļbriedītim viss process aizgāja tikai vēlā vakarā.

Uz slimnīcu līdzi mēs bijām paņēmuši HUGGIES Elite Soft 1 izmēru un labi vien, jo šie pamperi ļoti palīdzēja tajā, kad varējām redzēt to vai mazais ir vispār pačurājis vai nē, jo dzeltenā svītriņa uzreiz palika par zaļu, ja bebis ir pačurājis. Medmāsiņa kas mums atnesa mazo maisiņu urīna analīzēm, teica ja nebūtu šo pamperu, varētu likt klāt vatīti un gaidīt kad tā paliek slapja. Redz ka, šāda veida pamperi ļoti ir noderīgi. 

Paldies HUGGIES par tik labiem un kvalitatīviem pamperiem pašiem mazākajiem.