Vai, iegādājoties jaunu apģērbu savam mazulim, ir iespējams palikt sapratīgam patērētājam?

Vai, iegādājoties jaunu apģērbu savam mazulim, ir iespējams palikt sapratīgam patērētājam?

10. Jun 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs visi vēlamies domāt zaļāk un aizvien vairāk rīkoties tā, lai arī mūsu bērniem un bērnu bērniem būtu laba dzīve uz šīs zemes. Vienlaikus vēlamies saviem vismīļākajiem nodrošināt ērtu un bezrūpīgu augšanu, tostarp arī patīkamu un lielisku apģērbu ikvienam dzīves posmam.

Francijas bērnu apģērbu un apavu zīmols Okaïdi pievērš lielu uzmanību tieši tam, lai apģērbu ražošana būtu aizvien draudzīgāka videi, kā arī apģērbu patēriņš un iegāde būtu saprātīga. Lai saudzētu vidi, kolekcijās izmanto organisku un atkārtoti izmantotu kokvilnu, jaku pildīšanai ir izmantots no plastmasas pudelēm pārstrādāts poliesters.

Tādēļ vecāki var būt pārliecināti – papildus ilgtspējīgu materiālu izmantošanai Okaïdi un Obaïbi produkti ir tieši tik kvalitatīvi, ka bikšu pāris vai vienkāršs T-krekls nonāks ne tikai pie otrā, bet arī pie trešā un pat ceturtā lietotāja.

Okaïdi kolekcijas ir paredzētas bērniem vecumā no 3 - 14 gadiem. Obaïbi līnijā ir kolekcijas zīdaiņiem un mazuļiem vecumā 0-3 gadiem.

Obaïbi Newborn kolekcijās vismazākajiem var atrast īsus istabas un gulēšanas rāpuļus, krekla bodijus un kokvilnas stepētus guļammaisus, kuros ir patīkami un ērti čučēt gan ārā, gan istabā. Obaïbi mazuļu apģērbu izgatavošanai izmanto 100 % organisku kokvilnu, kuras audzēšanai nav izmantotas ne kaitīgās kukaiņu un nezāļu indes, ne arī mākslīgais mēslojums. Līdz ar to apģērbs ir antialerģisks, elpojošs un nekairina mazuļa ādu.

Mazuļu kolekcija ir paredzēta līdz 23 mēnešu vecumam. Gatavojot mazuļu apģērbu, izmanto mīkstus un staipīgus materiālus, lai veicinātu mazuļu labsajūtu un komfortu

Nedaudz lielākiem ķipariem, kas jau stāv uz savām kājām, Obaïbi piedāvājumā var atrast ērtu un funkcionālu apģērbu, kas ir piemērots pasaules atklāšanai un spēļu prieka izbaudīšanai. T-kreklus, džemperus un ērtas bikses ar aizraujošām aplikācijām, maģiskiem fliteriem un lieliskiem attēliem mazajiem rakariem. Mazajām jaunkundzēm arī jaukas kleitas un svārkus. Ir arī plašs visu iespējamo aksesuāru klāsts – tauriņi un bikšturi zēniem, matu sprādzes, rokassprādzes un matu gumijas meitenēm.

Ikviens kāju pāris pie mums atradīs arī stilīgus un ērtus apavus, gan sandales, kurpes, teniskurpes, gan arī zābakus.

Apakšveļas piedāvājumā vienmēr ir daudz dažādu modeļu, lai bērnam atrastu visērtāko. Veļa ir no maigas, ādai draudzīgas un kvalitatīvas organiskās kokvilnas, vienmēr ar aizraujošiem rakstiem un priecīgās krāsās.

Obaïbi pidžamas ir tik ērtas un lieliskas, ka bērns tajās var pavadīt pat visu dienu – basām kājām skriet mājas pagalmā, ēst pankūkas pie brokastu galda un skatīties multfilmas.

Obaïbi vasaras piedāvājumā ir peldbikses, peldkostīmi, bikini un pludmales krekli ar UV aizsardzību lieliskos krāsu toņos arī vismazākajiem. Īpaši stilīgiem vasarniekiem var piemeklēt arī komplektam piestāvošas pludmales čības, saulesbrilles un pludmales cepuri.

Lai nevieni laikapstākļi nebūtu slikti, mūsu piedāvājumā ir arī laikapstākļu izturīgas virsdrēbes ikvienam gadalaikam. Obaïbi jaku oderēs izmanto no plastmasas pudelēm pārstrādātu poliesteru, kas atkal ir solis labākas un tīrākas pasaules virzienā.

Okaïdi ir Francijas bērnu apģērbu un apavu zīmols, kas piedāvā modernu modi bērniem vecumā no 0 līdz 14 gadiem.

Okaïdi veikali Rīgā ir tirdzniecības centros Alfa un Spice.

Vienmēr ir atvērts arī e-veikals: https://okaidi.lv/