Sūdzība - šausmīga ginekoloģe!

Sūdzība - šausmīga ginekoloģe!

28. Apr 2014, 18:41 zabava_ zabava_

Sveikas, mīļās, daiļās mammas! Šodien vēršos pie Jums pēc padoma! Tikko biju Salaspils poliklīnikā, kur ar mani notika ļoooti nepatīkams starpgadījums - sēžu un raudu. 12 gadu mācījos valsts valodā, šobrīd iegūstu augstāko izglītību. Esmu šokā. Raudu kā mazs ezis!Uzrakstīju sūdzību. Lūdzu to novērtēt un sniegt komentārus - kur lai sūdzos?? Mana sūdzība:

2014.gada 28.aprīlī, plkst. 17:30 biju vizītē pie  X  uz USG. Izmeklējuma laikā X  man palūdza aiziet uz labierīcībām ar vādriem : „Tikai dariet to normāli nevis kā savās mājās!”. Uz manu lūgumu izskairot doto runu, X  tikai atkārtoja to pašu. Atrodoties labierīcībās es dzirdēju kā X teica savai māsai sekojošo :” TĀS tautības sievietes uz poda nekad nesēž!”. Atgriežoties kabinetā nolēmu, ka izmeklējums man nav nepieciešams. X atdeva man nosūtījumu un čeku ar vādriem: „Man jau vienlaga.” Kad es norādīju, ka dzirdēju nievājošo komentāru, X apstiprināja savu teikto. Uz manu lūgumu paskaidrot izteikto frāzi, I.Kukliča minēja, ka izteicās par krievu tautības sievietēm.

Vēlos minēt, ka esmu Latvijas valsts pilsone, šobrīd iegūstu augstāko izglītību valsts valodā, mana tautība ir poliete. X  teikto  ” TĀS tautības sievietes uz poda nekad nesēž!” uztveru kā pesonības aizskaršanu, nacionalitātes aizskaršanu,  ka arī nacionālā naida kurināšanu.

Es uzskatu, ka pēc izklāstītā notikuma man ir tiesības pieprasīt X  rakstisku un mutisku atvainošanos, ka arī konkrētu  minēto izteicienu izskaidrošanu.

Pēc notikušās situācijas reģistratūrā parakstīju aktu, kā arī man tika atgriezta pacienta iemaksa. 

29. Apr 2014, 22:28

Mja, daudzās iestādēs ir tādi ārsti! Tādi un ne tikai. Taču,lai kāds būtu cilvēks- labu speciālistu nekad neatlaidīs :? Diemžēl/

zabava_ zabava_ 29. Apr 2014, 12:22

Biju pie administrācijas. Ļoti jauki visu izrunājām, vadītājai atklāti sakot kauns par savu darbinieci. BET neko izdarīt nevar! WTF??? Tur jau ntās sūdzības par šo "dakteri". Izrunājām ko darīt tālāk. Kad kaut kas izkustēsies došu ziņu, lia varat pasekot maniem jautrajiem piedzīvojumiem))))))
Man arī ir apnikuši šādi ārsti.

helliite helliite 29. Apr 2014, 09:48 zabava_

Piekrītu!!
Mēģini no sākuma situāciju risināt caur poliklīnikas vadību, ja tur attieksme tāda pati- caur tiesu!
Es arī tā darītu, jo man pēdējā laikā tā apnikuši tie "super darbinieki", kas savu darbu dara pavirši, rupji un ir nekompetenti. Tad ej macīties, ej uz kursiem, lasi grāmatas, attīsties utt..
Tāpēc jau Latvijā esam kur esam, jo šķiet lielākā daļa no strādājošajiem tiešām nav tur kur viņiem jābūt un problēma arī tāda, ka nekas viņiem par "lieliski" paveiktajiem darbiem nav! būs 2, būs 3,5,10 sūdzības un šādai dakterei nāksies vai nu meklēt jaunu darbu vai izturēšanos! Ja neviens pie viņas neies uz pieņemšanu, nevienam viņa tajā poliklīnika nebūs vajadzīga! Un ja ies kur citur- sūdzības, tiesu darbi, to visu taču pārbauda, arī citur nebūs vajdzīga, ja pati nemainīs savu attieksmi!

zabava_ zabava_ 29. Apr 2014, 08:12

Viņai kabinetā tumsa, tāda vampīriene... Man jau likās ka no rīta manas dusmas pāries... Noup, 10 došos pie administrācijas, redzēs ko man teiks.

zabava_ zabava_ 29. Apr 2014, 08:10 kiriky

Taisību gan tu saki, ka nevar žēlot naudu. Kad biju gaidībās, apmeklēju Inu Paegli, jo toreiz dzīvoju Rīgā. Tik smalkjūtīgu, jauku, patīkamu dakteri vēl nekad nav nācis satikt!!!! Bet tagad dzīvoju Salaspilī, mazais mājās, nolēmu "ātri aizskriet" uz konsultāciju par spirāli, pēc kuras daktere mani nosūtīja uz USG. Un te nu es satiku šo ļaunuma iemesojumu...

zabava_ zabava_ 29. Apr 2014, 08:08

Viņa atļaujas kaut ko teikt arī par izskatu?? OMG, kaut gan ko es brīnos... Nedod Dievs kādai jaunai meitenei pie viņas iemaldīties uz pirmo vizīti, trauma garantēta...

zabava_ zabava_ 28. Apr 2014, 23:14

Izrunājos ar pazīstamo juristi, šī saka vienu - tiesa! Rīt iešu izrunāšu ar poliklīnikas administrāciju, tad redzēs kas notiks)))

zabava_ zabava_ 28. Apr 2014, 22:53

Par tiem sabiedriskaiem podiem man arī smiekli nāk. Kur nu vēl dakterei nezināt, cik visādu štruntu var saķert. Žēl ka neuzprasīju vai , piemēram, Origo tualetē viņa pati uz poda arī sēž?? 😃 hahaha, tagad man smejamais)))))

čabule čabule 28. Apr 2014, 22:49

es esmu latviete, bet uz sabiedriskajiem podiem nesēžos..

lauvinja lauvinja 28. Apr 2014, 21:59

Varbūt šie var līdzēt http://www.pacientuombuds.lv/ ?

zabava_ zabava_ 28. Apr 2014, 21:42

Vai Tiesībsargs var palīdzēt ja mums ir SIA "Salaspils veselības centrs"? Ja tā būtu valsts iestāde, bet SIA...

28. Apr 2014, 21:29

Vērsies ar iesniegumu Tiesībsarga birojā.

zabava_ zabava_ 28. Apr 2014, 21:24

Es iesniegšu sūdzību poliklīnikas vadībai, bet pirms tam konsultēšos ar pazīstamu juristi. Es šādus jautājumus nepārzinu, sarakstīju visu niknuma iespaidā, tā tikt lai neaizmirstas)))))) Gaidīšu ziņu no juristes un pa taisno sūdzēties! Būšu liela sūdzambībele - apnicis lasīt šausmīgas atsauksmes par ārstiem, kaut kas jādara lietas labā!!

28. Apr 2014, 20:42 Little heart...

Es aizmirsu piebilst- sûdzîbu iesniegt poliklīnikas vadībai

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 28. Apr 2014, 20:34

Ļoti skumji , ka šādas ir ginekoloģes. Sievietei būtu jāuzticas ginekoloģei, jo viņa faktiski ir sievietes pirmais un svarīgākais ārsts - nekāda uzticēšanās nevar būt pie šādas attieksmes. Šāda sieviešu nīdēja nevar strādāt par ginekoloģi

28. Apr 2014, 20:24

O, Kukliča... Varu teikt -MALACIS, ka uzrakstîji sūdzību!

zabava_ zabava_ 28. Apr 2014, 19:11

Vienu nožēloju - ka neieslēdzu diktafonu. Goda vārds. Tagad abas divas var noliegt teikto un čau. Esmu šokā. Līdz šim nekad dzīvē man nav bāzuši degunā manu tautību...

lauvinja lauvinja 28. Apr 2014, 18:51

Vari prasīt - caur tiesu.