Sākam svinēt mēneša jubilejas!

Sākam svinēt mēneša jubilejas!

16. Jan 2019, 10:31 zaneee zaneee

Šodien ir kārtējā nedēļas diena. Mums jau ir iegājies tāds kā režīms, kaut gan visu laiku biju pret režīmu, tad tagad ar diviem bērniem saprotu ka bez tā nevar. Jaunākā māsa mums labi guļ laukā ratos, tāpēc pēc vecākās māsas diendusas mēs devāmies laukā. Kamēr jaunākā māsa guļ ratos mēs tikmēr varam veltīt laiku viena otrai, jo, dzīvojoties pa istabu, vairāk laika sanāk veltīt tieši jaunākai māsai. Tad nu mums šodien bija meiteņu diena, gājām uz laukumiņu spēlēties un pēc tam iedzert tēju un apēst kādu bulciņu kafejnīcā. Bet ilgi nevarējām dzīvoties pa lauku, jo uznāca putenis un dabūjām mukt mājās.

Bet rīt gan mums ir liela diena. Mūsu mazai princesei paliek mēnesis, kopš viņa ir kopā ar mums, nu kopā ar mums jau viņa ir 10 mēnešus. Bet esam divās daļās jau veselu menesi, pat īsti nespēju tam noticēt ka ir jau tik daudz. Ar pirmo bērnu es katru mēneša mazo jubileju svinēju ar paštaisītu kūku, uzaicinot tuvākos cilvēkus ciemos un uzņemot bildi ar paštaisīto kūku.

Pēc gada, kad saliec kopā visas bildes, ir patīkami skatitīties, kā viņa auga un mainījās, jo diendienā kopā esot un redzot ,tā neliekās. Tad tagad ar jaunāko māsu arī taisīšu kūkas, aicināšu ciemiņus un taisīsim bildes. Rīt taps pirmā kūka un bilde. Visgrūtāk ir izdomāt kādu kūku taisīt. Bet šoreiz man bija viegli, jo Māmiņu kluba labdarības izsolē es iegādājos Gastronomijas institūta dāvanu karti un biju uz tartes meistarklasi, tad šoreiz es gatavošu citronu tarti. Parasti mums ciemiņi prasa, ko dāvināt uz mēneša jubilejām, tad mums atbilde vienmēr ir gatava, autiņbiksītes Huggies jo tās šobrīd ir aktuālas un izlietojas daudz un nekad greizi nenošausi, mainās tikai izmēri, bet ja izmēru nezini uz pakām ir norādīti kilogrami. Bet galvenais jau nav dāvanā galvenais ir, ka katru mēnesi ir mazie svētki, uz kuriem var sanākt kopā un uzēst kūku.

Jūs svinat mēneša jubilejas? Kā atzīmējat un ko gardu gatavojat?