Piena dziedzera nosprostojums.

30. Jul 2014, 16:03 DaceT DaceT

Sveikas mīļās dāmas.

Pirmkart atvainojos par to, ka nav garumzimes. Rakstu no telefona, jo tiksana lidz datoram man  ir parak liela grezniba:D Saprotu ari to, ka neko jajaunu man seit nepastastis, bet varbut tomer... EEsmu iedzivojusies taja velna sastreguma. Temperatura tada ka liekas gals klat:( Vakar biju pie dakteres. Iztaustija, parakstija antibiotikas lika maset, ieteica kompreses. Bet lai ko es meginatu man nekas nesanak. Pat virs ir meginajis izsukt. Sodien tas bumbulis ir kluvis vel lielaks un cietaks. Sasarcis. Ja lidz ritam nebus uzlabojumu atkal pie arsta jasperas un tad  gan laikm griezis. Tapec gribetu ari uzzinat ka notie operacija, cik ilgi japavada slimnica?

Loti gaidisu jusu pieredzites;)

aab aab 30. Jul 2014, 17:38

man ar šo ir smagas atmiņas un rēta uz krūts, kas par to atgādina.
rezultātā man taisīja tīrīšanu. jā kā es devos uz slimnīcas uzņemšanu, tad man procedūru veica tupat uzņemšanā. grieza un tīrija ārā. sīkumos neieslīgšu, bet vismaz vairs nesāpēja. nākošajā rītā atgriezos slimnīcā, jo ārsts vēlējās veikt kārtīgāku tīrīšanu - narkozē. taču, par laimi, pa nakti viss bija labi iztīrijies (iekšā ieliek drenu), tad man tas izpalika. pavadīju apm 5 dienas slimnīcā ar antibiotikām pēc tam viss bija ok.

aliiniite
ja ir izveidojies strutu bumbulis, tad to nemaz nevar izsūkt ārā! nu nevar! arī mans vīrs mēģināja sūkt, bet nekā. tāpēc, lūdzu, nevajag brīnīties, ka nevar izsūkt.

DaceT DaceT 30. Jul 2014, 16:38 aliiniite

Maseju. Lieku mazo, bet jau pirms sastreguma ieveroju ka vins nez kapec nelabprat ed no tas kruts. Sanem pareizi. Ar to viss kartiba, bet kapec negrib vinu est nesaprotu. Dakteri ar tikai acis pabola. Virs suca suca bet neizsuca. Vel ko es gribeju pavaicat ja to brinumu dabu ara tas uztukums un apsartums pariet uzreiz? Ar pirmo bernu ari bija sastregumi, bet nebija tik traki.