Modulāro bērnu atmiņu grāmatu kastē laimējusi...

Modulāro bērnu atmiņu grāmatu kastē laimējusi...

07. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu ienāc pasaulē mazs un zinātkārs. Apaļos vaigos paslēpta milzu apziņa. Tā pati visu jau zina, tikai jāiepazīstina.

Katra diena ir viens liels atklājums. Tu mācies noķert varavīksni aiz astes un pacīkstēties ar lidojošu pieneņpūku. Tu apjaut pirmos drīkst un nedrīkst un to, ka mīļš vārds stāv pāri visam.

Lipīgi īkšķi un izbradāta redīsvaga. Izēsts zupas šķīvis un mammai prieks. Limonādes krūze ar peldošu cukurgraudu vai arī tad, kad salmiņš neturas glāzē, un viss ir slikti. Labās dienas un arī tās dienas, kuras gribas palaist vējā. Īsts šurumbums, pa drusciņai no visa. Tā jau to pasauli Tu mācies.

Piedaloties konkursā Tev bija iespēja laimēt burvīgu balvu mazuļa pirmo lietiņu uzglabāšanai. Laiks noskaidrot uzvarētāju!

KONKURSA BALVA

Pirmā modulārā bērnu atmiņu grāmata kastē

No mammas un tēta satikšanās stāsta līdz bērniņa pirmajai skolas dienai

TIEK

Zandai Krūklei

NOĶER MIRKĻUS - Tie mirkļi jau ir viltīgi- kāds klusiņām pielavās un ar varītēm grib būt pierakstīts, cits ar blīkšķi uzkrīt virsū.

SAGLABĀ NEPASĀKĀMO - Ieliec kastē arī to, kas nav ar vārdiem izstāstāms- pirmo gleznojumu, iedziedātu žū- žū dziesmu, dāvanu no zobu fejas.

MODULĒ STĀSTU - Izvēlies no 5 nodaļām un liec iekšā visus foršumus un trakumus. Esiet radoši un paši kļūstiet mazliet bezbēdīgi.